Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Shell

Motorno olje Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W30 4L

Motorna olja

Motorno olje Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W30 4L

Sintetično motorno olje Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30 se ponaša z najnaprednejšo tehnologijo za nizkoemisijske motorje. S tem pomaga ohraniti čist filter trdih delcev, posledično se ohranijo tudi zmogljivosti delovanja motorja. Zasnovano je tako, da je trenje v motorju čim manjše.... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4488241 (19630)
 • Viskoznost
  • 0W30
 • Vrsta
  • Motorno olje
 • Količina
  4 L
 • Akcija
  Prihranite 18.00%
  29,01
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €35,38 , Vaš prihranek:
  18.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Sintetično motorno olje Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30 se ponaša z najnaprednejšo tehnologijo za nizkoemisijske motorje. S tem pomaga ohraniti čist filter trdih delcev, posledično se ohranijo tudi zmogljivosti delovanja motorja. Zasnovano je tako, da je trenje v motorju čim manjše. Posledično je poraba goriva nižja.  Standardi: SAE 0W30, API SN, ACEA C2/C3, VW 504.00/507.00, MB 229.52/229.51/229.31, Porsche C30, FIAT 9.55535-GS1, 9.55535-DS1.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Shell

Shell je globalna skupina energetskih in petrokemičnih družb. Sedež podjetja je v Haagu na Nizozemskem. Matična družba skupine Shell je Royal Dutch Shell, ki je prisotna v Angliji in Walesu. Imajo okoli 92.000 zaposlenih v več kot 70 državah sveta. Uporabljajo napredne tehnologije ter inovativen pristop za pomoč pri izgradnji trajnostne energetske prihodnosti. Njihov cilj je, da bi zadovoljili potrebe po energiji v družbi, na načine, ki so ekonomsko, socialno in okolijsko vzdržni, zdaj in v prihodnosti. Skupina Shell se trudi učinkovito opravljati odgovorno in donosno proizvodnjo nafte, naftnih derivatov, plina, kemikalij in drugih izbranih poslov ter sodelovati pri iskanju in razvoju drugih virov energije za izpolnitev spreminjajoče se potrebe kupcev v svetu rasti povpraševanja po energiji. Prepričani so, da bosta nafta in plin sestavni del svetovne potrebe po energiji za gospodarski razvoj še naslednjih več desetletij. Njihova naloga je, da zagotovijo, da jih razvijajo in dostavijo z dobičkom ter na okolijsko in družbeno odgovoren način.
 
Prizadevajo si za visok standard kakovosti, ohranjanje močne dolgoročne rasti in položaja v konkurenčnih okoljih, v katerih se odločijo za delovanje. Želijo tesno sodelovati tudi z njihovimi strankami, partnerji in oblikovalci politike za pospeševanje bolj učinkovite in trajnostne rabe energije in naravnih virov. Njihova strategija je ustvariti dobičkonosno rast še naprej in usmerjati investicijski program k ustvarjanju trajnostne rasti in zagotavljanju konkurenčnih donosov delničarjev, hkrati pa želijo dosegati globalno povpraševanje po energiji na odgovoren način.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi