Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Total

Motorno olje Total Quartz Ineo First 0W30 5L

Motorna olja

Motorno olje Total Quartz Ineo First 0W30 5L

Kvalitetno lahkotekoče sintetično motorno olje Total Quartz Ineo First 0W-30 je bilo razvito namensko za dizelske in bencinske (turbo) motorje vozil Citroen in Peugeot s filtrom trdih delcev (DPF / FAP). Zagotavlja izjemno čistost motorja, zmanjšuje emisije škodljivih izpušnih p ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4488275 (39128)
 • Viskoznost
  • 0W30
 • Vrsta
  • Motorno olje
 • Količina
  • 5 L
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 13.00%
  44,58
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €51,24 , Vaš prihranek:
  13.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Kvalitetno lahkotekoče sintetično motorno olje Total Quartz Ineo First 0W-30 je bilo razvito namensko za dizelske in bencinske (turbo) motorje vozil Citroen in Peugeot s filtrom trdih delcev (DPF / FAP). Zagotavlja izjemno čistost motorja, zmanjšuje emisije škodljivih izpušnih plinov in omogoča do 4,2% prihranek pri porabi goriva. Standardi: SAE 0W30, ACEA C1/C2, PSA B71 2312/2302, Toyota, Ford WSS-M2C-934-B.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Total

Total kraljuje v sektorju energetike že skoraj stoletje. Zgodovina se je začela v letu 1920, z ustanovitvijo Compagnie française des Pétroles (CFP), v času, ko se je pričela črpati nafta na Bližnjem Vzhodu. V preteklih letih so se razširili na mednarodni ravni in postali raznoliki v rafiniranju, trženju naftnih derivatov in kemikalij. Po skoraj 100 letih rasti in razvoja, so sedaj ena izmed petih vodilnih svetovnih energetskih družb, na samem vrhu inovacij. 
 
Energija je bistvenega pomena za gospodarski razvoj in izboljšanje življenjskih standardov. Kjer koli je na voljo, energija pomaga ustvarjati napredek, vendar trajnost zahteva spremembe v načinu uporabe in upravljanja. To prepričanje oblikuje vse, kar v podjetju počnejo. Z delovanjem v več kot 130 državah, so priznana mednarodna naftna družba in operater zemeljskega plina svetovnega razreda, obenem pa rafinerija, proizvajalec petrokemikalij ter trgovec z gorivom in mazivi. Razvijajo tudi energijo, ki je lahko partner nafti ter zemeljskemu plinu: danes - solarno energijo, jutri - biomaso. Kot odgovorna družba, so se osredotočili na to, da njihovo poslovanje dosledno zagotavlja gospodarske, socialne in okoljske koristi.
 
Total zaposluje skoraj 100.000 ljudi po vsem svetu, moške in ženske iz vseh okolij, ki pomagajo premakniti naprej njihov vsak dan. Skupaj s svojimi zaposlenimi izkoriščajo svoje globalno priznane izkušnje tako, da odkrivajo, proizvajajo, izboljšujejo in distribuirajo nafto ter plin, da bi zagotovili končne proizvode in storitve za stranke po vsem svetu.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi