Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Selenia

Motorno olje Selenia WR Forward 0W30 1L

Motorna olja

Motorno olje Selenia WR Forward 0W30 1L

Kvalitetno sintetično motorno olje Selenia WR Forward 0W-30 izpolnjuje specifikacijo ACEA C2 in je namenjeno sodobnim zmogljivim dizelskim motorjem s filtrom trdih delcev (DPF) in standardom EURO 5 in 6, katerim omogoča učinkovito delovanje in jim obenem podaljšuje življenjsko dobo. Zagotavlj ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4488293 (37514)
 • Viskoznost
  • 0W30
 • Vrsta
  • Motorno olje
 • Količina
  • 1 L
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 13.00%
  20,17
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €23,18 , Vaš prihranek:
  13.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Kvalitetno sintetično motorno olje Selenia WR Forward 0W-30 izpolnjuje specifikacijo ACEA C2 in je namenjeno sodobnim zmogljivim dizelskim motorjem s filtrom trdih delcev (DPF) in standardom EURO 5 in 6, katerim omogoča učinkovito delovanje in jim obenem podaljšuje življenjsko dobo. Zagotavlja optimalno delovanje filtra trdih delcev ter omogoča največje prihranke pri porabi goriva. Standardi: SAE 0W30, ACEA C2, FIAT 9.55535-DS1.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Selenia

Blagovna znamka Selenia, motorno olje s tehnološko prednostjo, je le eden izmed serije izdelkov podjetja Petronas Lubricants International (PLI). Paleta izdelkov Selenia je bila razvita v tesnem sodelovanju tako z avtomobilskimi, kot tudi z industrijskimi podjetji, da bi lažje predvideli in zadovoljili potrebe trga v prihodnosti. Kupcem ponujajo izdelke, ki zagotavljajo izjemno in zanesljivo delovanje, kot tudi, da so okolju prijazni. Standardi, da vsak izdelek izpolnjuje posebne potrebe, so opredeljeni in preverjeni preko natančnih in strogih testov v najsodobnejših laboratorijih.
 
PLI predvideva, da bo vodilno podjetje z mazivi in funkcionalnimi tekočinami z globalnim tržnim deležem med najboljšimi konkurenti. Osredotočiti želijo svoj razvoj kot podjetje odzivno na tehnološke in tržne dejavnike, okrepiti hočejo svoj položaj kot prednostni partner svetovnih proizvajalcev originalne opreme pri razvoju naslednje generacije vozil in postati zaupanja vreden ponudnik kakovostnih maziv in funkcionalnih tekočin po vsem svetu. Zavedajo se, da morajo nenehno graditi svojo blagovno znamko na svetovni ravni in vzpostaviti močno povezavo s kakovostjo, zanesljivostjo in tehnologijo.
 
Njihove avtomobilske tekočine so narejene le iz osnovnih materialov vrhunske kakovosti in aditivi odličnih lastnosti. Razvite so s tehnologijo, ki se uporablja za pogon najbolj ekstremnih dirkalnih motornih strojev na svetu. Avtomobilske tekočine PLI izžarevajo ne samo učinkovitost, temveč tudi druge integrirane rešitve za sodobne voznike - tako zaščito, nižje emisije, večje kilometrine, vedno se najde prava rešitev za pravi avto.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi