Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Avto tepihi

Število izdelkov v kategoriji: 2023
Nekateri izdelki v spodnji kategoriji so univerzalni in se bodo kljub izbranemu vozilu še vedno prikazovali.

V LETU 2022 JE BILO 99,74% NAROČIL ODPREMLJENIH PRAVOČASNO

Več o našem poslovanju lahko izveste na spodnji povezavi.

Še
1985
izdelkov

Avto tepihi

Avto tepihi so odlična zaščita notranjosti vozila pred mehanskimi poškodbami, mokroto in vlago. Pri novih avtomobilih so z doplačilom na voljo originalni tepihi, sicer pa lahko izbirate med najrazličnejšimi tipskimi tepihi priznanih proizvajalcev, ki so izdelani za vsak model in znamko avtomobila posebej, tako da se odlično prilegajo notranjosti vašega avtomobila. Izdelani so iz različnih materialov, gumi tepihi pa so tisti, ki vas s svojo kvaliteto in prednostmi zagotovo ne bodo razočarali. So vsestransko uporabni, izjemno vzdržljivi in enostavni za čiščenje. Gumi tepihi nudijo optimalno zaščito pozimi in poleti, še ena njihova prednost pa je dolga življenjska doba. Namestite jih lahko tudi v prtljažnik kot varovalo za obloge v prtljažnem prostoru in s tem poskrbite za dodatno zaščito vašega prtljažnika.

V notranjosti vozila se moramo počutiti prijetno in udobno, vsak kos dodatne opreme pa mora služiti svojemu namenu. Avto tepihi sicer niso nujno potrebno za delovanje avtomobila, so pa ključnega pomena za enostavno in udobno čiščenje potniške kabine. Avto tepihi se namestijo pred sedeže, kjer poskrbijo za to, da z umazanijo s čevljev ne onesnažimo celotnega avtomobila. Tepihe lahko enostavno odstranimo in očistimo, kar je veliko lažje, kot da bi sesali celotno notranjost vozila. Še posebej enostavni za čiščenje so gumi tepihi, saj je guma trpežen material, v avtomobilih praktičen tudi za to, ker ne vpija mokrote. Po določenem času uporabe se avto tepihi obrabijo ali tako umažejo, da jih je potrebno zamenjati, lahko pa se odločimo za menjavo tudi iz zgolj estetskih razlogov. Gumi tepihi so estetsko zelo privlačni, saj guma omogoča najrazličnejše dizajne, ki se vrhunsko podajo notranjosti vsakega avtomobila. Izbirate lahko med različnimi barvami in vzorci, avto pa s tem dobi eleganco, kar doda vrednost njegovemu celotnemu izgledu. 

Gumi tepihi ne povzročajo težav pri čiščenju, saj so narejeni tako, da se z lahkoto odstranijo iz avtomobila – na dno so pritrjeni s posebnimi protizdrsnimi čepi, ki hkrati zagotavljajo tudi fiksiranost tepiha pod nogami voznika in sopotnikov. Po tem ko se odstranijo iz vozila, jih je najprej priporočljivo stresti, da odpade nabrana umazanija, predvsem večji delci, manjši pa se po potrebi posesajo s sesalcem. Poleg tega v poštev pride tudi čiščenje z neagresivnimi čistili in vodo, na koncu pa še sušenje. 

Z ustreznim vzdrževanjem imajo gumi tepihi zelo dolgo življenjsko dobo, zato so odlična izbira za vsak avtomobil. Narejeni so tako, da se ne gubajo ali zvijajo – imajo namreč utrjeni in nekoliko dvignjen rob predpražnika, ki hkrati zagotavlja dodatno zaščito tal avtomobila pred razlivanjem tekočin ali drsenjem umazanije. Kvalitetni gumijasti tepihi so narejeni iz neškodljivih materialov, ne oddajajo neprijetnih vonjav in so izredno vzdržljivi, zaradi česar so prva in edina izbira mnogih kupcev.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi