Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Geyer & Hosaja

Avto tepih Ford Focus II 03-11, bež

Avto tepihi

Avto tepih Ford Focus II 03-11, bež

Želite kakovosten gumijast avto tepih, ki se bo dobro prilega obliki vašega avtomobila? Predstavljamo vam tipski avto tepih za Ford Focus II, letnik 03-11. Avto tepih bež barve je izdelan iz kakovostne gume, pridobljene s procesom APQP. Zato ga je mogoče reciklirati. Premišljena zasnova bo poskrbela ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 253905 (825B)
 • Vrsta
  • Tipski tepihi
 • Lastnosti
  • Set 4 kosov
  • Set za pričvrstitev
  • Pakirano v črni vrečki
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 47,21
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Želite kakovosten gumijast avto tepih, ki se bo dobro prilega obliki vašega avtomobila? Predstavljamo vam tipski avto tepih za Ford Focus II, letnik 03-11. Avto tepih bež barve je izdelan iz kakovostne gume, pridobljene s procesom APQP. Zato ga je mogoče reciklirati. Premišljena zasnova bo poskrbela, da se med uporabo ne bo premikal ali motil vožnje. 

Fotografije izdelka so simbolične.

Avto tepih Geyer Hosaja

Prilagojen vašemu avtomobilu

Avto tepihi blagovne znamke Geyer-Hosaja so izdelani v EU in prilagojeni avtomobilu Ford Focus II, letnik 03-11.  ​​Avto tepih Geyer Hosaja

Modern izgled in vrhunski material

Vrhunski moderen izgled, bo dopolnil estetsko dovršenost vašega vozila. Poseben varnostni sistem za pritrjevanje bo poskrbel, da bo avto tepih ostal na mestu. Zasnovan je tako, da med vožnjo ne bo motil pri upravljanju s stopalkami, saj je na zgornjem delu tanjši. Spodnji del tepiha pa je dodatno ojačan.

Avto tepih Geyer Hosaja

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Geyer & Hosaja

Podjetje Geyer&Hosaja je eno največjih evropskih podjetij iz Poljske, ki proizvaja gume – zaposluje več kot 700 ljudi v 4 proizvodnih obratih.  Na podlagi več kot 25 letnih izkušenj iz gumarske industrije zasedajo vodilni položaj na trgu gumenih zmesi, avto tepihov, pnevmatik, materialov za obnavljanje pnevmatik, granulatih in mnogih drugih izdelkov iz gume. Geyer&Hosaja daje poudarek na kakovost, zato so njihove proizvodne kapacitete predmet strogih sistemov kakovosti. Zaradi svojih visokih standardov kakovosti sodelujejo z največjimi in najzahtevnejšimi korporacijami iz celega sveta. Poleg tega, da sledijo visokim standardom kakovosti, upoštevajo tudi stroge standarda ravnanja z okoljem, kot je na primer ISO 14 001. Izredno dobro se prilagajajo potrebam svojih strank po vsem svetu. 
 
V svoji proizvodnji uporabljajo surovine najvišje kakovostne klase in tudi reciklirane surovine. Zaradi tega so pridobili tudi vsa potrebna dovoljenja za aktivnosti v proizvodnji, ki vključuje predelavo odpadkov. Ker so zavestni proizvajalci gume, si prizadevajo zmanjšati vpliv negativnih posledic na okolje. Na ta račun redno izvajajo revizije na področju varstva okolja in merijo škodljive emisije v zrak in izpuste v vodo. Tudi zaposleni so posebej usposobljeni za pravilno ravnanje z odpadki, zato so uspeli minimalizirati količino ustvarjenih odpadkov pri proizvodnji. 
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi