Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Amio

TURBO ventilator s priseskom 6"12V

Avto ventilatorji

TURBO ventilator s priseskom 6"12V

Eleganten turbo ventilator z neverjetno zmogljivostjo. Posebna zasnova zagotavlja zelo močan pretok zraka, hkrati pa varčuje z energijo. Vetrnica je pritrjena na vetrobransko steklo ali drugo ravno površino z mehanskim priseskom. Dva načina delovanja na izbiro - normalen in zelo močan pretok zraka. ... Preberi več

  • Proizvajalec
  • Šifra izdelka
    ID: 7680119 (CC61008)
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 24,49
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
  • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Eleganten turbo ventilator z neverjetno zmogljivostjo. Posebna zasnova zagotavlja zelo močan pretok zraka, hkrati pa varčuje z energijo. Vetrnica je pritrjena na vetrobransko steklo ali drugo ravno površino z mehanskim priseskom. Dva načina delovanja na izbiro - normalen in zelo močan pretok zraka.

Posebno oblikovana konstrukcija lopatic in pokrovov omogoča zelo učinkovito hlajenje z majhnimi dimenzijami samega ventilatorja. Za napajanje zadostuje brezplačna 12-voltna vtičnica za avtomobilski vžigalnik. Ventilator je na podlago povezan s krogličnim zgibom, ki omogoča nastavitev in zaporo pretoka zraka pod poljubnim kotom. Naprava je zelo tiha. Kotni napajalni vtič ima varovalko.

Specifikacija: Model: HX-T703 Napajanje: 12V iz vtičnice za cigaretni vžigalnik Moč: 9W Zelo tiho Hrup: <50db Kroglični zglob Dioda, ki označuje pravilno povezavo z električno energijo Stikalo za vklop / izklop na kablu Dva načina pretoka zraka: normalno, močno Montaža: s priseskom Kotni vtič za cigaretni vžigalnik (kabel štrli na stran) Premer nadstreška: 15 cm (6 palcev) Višina z ročajem: 18 cm Dolžina kabla: 220 cm Material: visokokakovostna plastika Črna barva Pakirano v elegantni korporativni škatli

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Amio

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi