Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Silux Parts

Funkcionalna zaščita za prednje sedeže Silux

Organizatorji za prednje sedeže

Funkcionalna zaščita za prednje sedeže Silux

Zaščita za prednje sedeže. Idealna zaščita za zadnjo stran prednjega sedeža. Zaščita je univerzalna in se prilega vsem sedežem. Zaščita je praktična, enostavna za namestitev in ima ojačane robove. Je tudi čvrsta, kakovostna in pralna ter ima dva žepa za priročno shranjevanje. Dimenzije: 30x45x1 cm. ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4584424 (KPKM-01)
 • Dimenzije
  • 30 X 45 cm
 • Pakiranje
  • 1 kos
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 13,50
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Zaščita za prednje sedeže. Idealna zaščita za zadnjo stran prednjega sedeža. Zaščita je univerzalna in se prilega vsem sedežem. Zaščita je praktična, enostavna za namestitev in ima ojačane robove. Je tudi čvrsta, kakovostna in pralna ter ima dva žepa za priročno shranjevanje. Dimenzije: 30x45x1 cm.

Preprost izgled ter namestitev

Enostavna namestitev traja manj kot minuto, saj vsebuje dovolj dolge nastavljive zaponke tako na zgornji kot spodnji strani. Voznik in sovoznik zaponk ter pasov ne občutita. Čiščenje je izredno enostavno.

 Zaščita za prednje sedeže  zaščita sedezev silux

Funkcionalna zaščita za prednje sedeže

Zaščita za prednje sedeže in priročni žepi za shranjevanje hrane, igrač za otroke, knjig, telefonov, tablic in ostalih predmetov. S priročnimi žepi ohranite vaše pomembne stvari vedno na dosegu roke. Izdelana je iz dvoslojne tkanine, ki bo ohranila vaše avtomobilske sedeže čiste tudi z najbolj aktivnimi malimi nogami v vašem vozilu. Zaščita je vodoodporna.

siluxzascitasedezev2

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Silux Parts

Podjetje Silux je bilo ustanovljeno leta 2009. Od takrat dalje se trudimo, nadgrajujemo in specializiramo pri izbiri najbolj kvalitetne ponudbe po dostopnih cenah. Ustanovili smo blagovno znamko Silux Parts, kjer vam ponujamo široko izbiro izdelkov iz kategorije dodatne opreme. Najuspešnejši smo v prodaji žarnic in metlic brisalcev, kjer vam zagotavljamo najboljšo kakovost z 12 mesečno garancijo.
Ponujamo različne izdelke od karbonskih folij, pametnih pokrival do organizatorjev prtljažnega prostora. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi