Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Bottari

Sedežna prevleka Bottari, črna/roza mačka, 103376

Prevleke sedežev

Sedežna prevleka Bottari, črna/roza mačka, 103376

Sedežna prevleka Bottari. Barva: črna + roza mačka. Komplet sestavljen iz 9 kosov. V kompletu dobite 2 prevleki prednjih sedežev ter dve ločeni za zadnje sedeže + 5 vzglavnikov. Izdelek vsebuje 3 zadrge, ki vam omogočajo lažje nameščanje. Sedežne prevleke Bottari so združljive z... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 2289381 (29024)
 • Tip
  • Komplet prevlek

Ob nakupu prejmete darilo

 • Akcija
  Prihranite 20.00%
  33,18
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €41,48 , Vaš prihranek:
  20.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Sedežna prevleka Bottari. Barva: črna + roza mačka. Komplet sestavljen iz 9 kosov. V kompletu dobite 2 prevleki prednjih sedežev ter dve ločeni za zadnje sedeže + 5 vzglavnikov. Izdelek vsebuje 3 zadrge, ki vam omogočajo lažje nameščanje. Sedežne prevleke Bottari so združljive z zračnimi blazinami na stranskem sedežu. Sama pritrditev je enostavna zahvaljujoč praktičnim plastičnim kavljem za pritrjevanje zategovalnikov elastničnih oblog. Bottari sedežene prevleke so sestavljene iz poliestra z 2mm gobo obdelano z največjo kakovostjo, katera skrbi, da barve in material ne zbledijo s soncem.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Bottari

Carlo Bottari je podjetje ustanovil podjetje s svojo ženo Demicheli Cesiro. Na začetku sta izdelovala avto dele in prodajala naravne spužve, prevleke za sedeže in volane.

Podjetje se je v prihodnjih letih širilo in v osemdesetih letih prejšnjega stoletja postalo tudi mednarodno priznano. Od leta 2010 ponosno sponzorirajo tudi ekipo Rugby Viadana 1970.

Danes je Bottari veliko in prepoznano mednarodno podjetje, ki ponuja zelo široko paleto izdelkov. Pri oblikovanju izdelkov in njihovega pakiranja upošteva globalne trende oblikovanja in skrbi za okolja, pa tudi cene. Zato so njihovi izdelki vedno trendi in ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Bottari skrbi za zadovoljstvo končnih kupcev tudi tako, da naročene dele varno in pravočasno dostavi. Poskrbijo tudi za varno in barvito pakiranje. 

Pri podjetju skrbijo tudi za ekološki vidik poslovanja in se pri tem upoštevajo odgovorne poslovne prakse, zagotavljajo dobre delovne pogoje in skrbijo za okolje. Pri oblikovanju izdelkov skrbijo za ekološki vidik, izboljšujejo pa tudi pakiranje le-teh, da so čimbolj ekološki.

Bottari

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi