Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Amio

Univerzalno držalo za skodelico DH-03

Razni pripomočki

Univerzalno držalo za skodelico DH-03

Praktično držalo za pijačo - pločevinke, steklenice, kozarce. Namestite ga lahko v avto in med vožnjo uživate v svoji najljubši pijači brez nevarnosti, da bi jo polili. Ročaj je zelo enostaven za namestitev - ne potrebuje nobenih vijakov ali orodja. Je priročen in praktičen. Funkcionalno držalo za s ... Preberi več

  • Proizvajalec
  • Šifra izdelka
    ID: 7679593 (02493)
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 2,33
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
  • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Praktično držalo za pijačo - pločevinke, steklenice, kozarce. Namestite ga lahko v avto in med vožnjo uživate v svoji najljubši pijači brez nevarnosti, da bi jo polili. Ročaj je zelo enostaven za namestitev - ne potrebuje nobenih vijakov ali orodja. Je priročen in praktičen.

Funkcionalno držalo za skodelice v avtu je rešitev, ki bo poskrbela za udoben transport pripravljene ali že kupljene pijače.

Ročaj ima edinstven dizajn, ki se bo zlahka prilegal notranjosti vašega avtomobila. Ne zavzame veliko prostora.

KOMPLET VSEBUJE

držalo za skodelico komponente za montažo

MONTAŽA

Ustreza 99% modelov avtomobilov, zato je univerzalen. Zaklepi morajo biti nameščeni tako, da štrlijo navzven. Nato jih postavite v prezračevalno rešetko in jih rahlo razširite. Tako, da "škljocajo" med palicami. Spodnji, nastavljivi plastični "trak" omogoča nastavitev kota ročaja in zagotavlja njegovo stabilnost. Če želite odstraniti ročaj, nežno potisnite kljuke, da se razširijo, in jih odstranite.

SPECIFIKACIJA:

Držalo za pijačo Črna barva Širina: 9,5 cm Višina: 5,5 cm Največji premer pijače: 6,5 cm (ali 6,8 cm z odstranjeno loputo za pijačo)

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Amio

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi