Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

E-net

Senčilo, 150 x 80 cm, spredaj

Senčila

Senčilo, 150 x 80 cm, spredaj

Dvoslojna aluminijasta podlaga za najboljši odboj svetlobe. Poleg dobite tudi 2 sesalni oziroma pritrdilni sponki za lažje montiranje. Barva: Srebrna. Kraj vgradnje: spredaj, širina: 150 cm, Višina: 80 cm.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 7625098 (56830)
 • Kraj vgradnje
  • Vetrobransko steklo
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 8,78
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Dvoslojna aluminijasta podlaga za najboljši odboj svetlobe. Poleg dobite tudi 2 sesalni oziroma pritrdilni sponki za lažje montiranje. Barva: Srebrna. Kraj vgradnje: spredaj, širina: 150 cm, Višina: 80 cm.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

E-net

Podjetje E-NET je bilo ustanovljeno leta 2008. Gre za mlado slovensko podjetje, ki se je od ustanovitve že uspelo razširiti tudi na tuja tržišča. Zasluge za svoj prodor dajejo mladi ekipi zaposlenih in širokemu naboru izdelkov, ki jih ponujajo.

Njihovi izdelki zadovoljijo želje vsakega kupca, saj ponujajo izredno širok nabor izdelkov - od najkakovejstniš do tistih, ki so najbolj prijazni za žep. Ponujajo avtomobilsko dodatno opremo, žarnice in avto kozmetiko. V svoji ponudbi imajo tudi kar nekaj izdelkov za kolesarstvo.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi