Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Amio

1 kom rolo MICKEY

Senčila

1 kom rolo MICKEY

Senčnik je namenjen vsem modelom avtomobilov. Narejena je iz občutljive sintetične tkanine, okrašena s trpežno, estetsko in barvito temo Disney. Nežna tkanina ne ovira otrokove vidljivosti in mu omogoča opazovanje okolice. Roleto pritrdimo s kavlji ali tremi gumijastimi priseski. Priseske je treba n ... Preberi več

  • Proizvajalec
  • Šifra izdelka
    ID: 7672998 (S9344)
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 12,02
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
  • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Senčnik je namenjen vsem modelom avtomobilov. Narejena je iz občutljive sintetične tkanine, okrašena s trpežno, estetsko in barvito temo Disney. Nežna tkanina ne ovira otrokove vidljivosti in mu omogoča opazovanje okolice.

Roleto pritrdimo s kavlji ali tremi gumijastimi priseski. Priseske je treba na kratko potopiti v toplo vodo, da postanejo bolj prožne, preden jih pritrdite na vetrobransko steklo.

Roleto lahko odvijete na poljubni višini od 0 do 45 cm, ker se ustavi na vsak 1 cm. Rolo se po pritisku na gumb samodejno zaviha.

Dimenzije: 35 cm x 45 cm

Licenca: Disney

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Amio

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi