Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Silux Parts

Set orodja za popravilo udrtin na avto karoseriji

Set orodij za popravilo udrtin

Set orodja za popravilo udrtin na avto karoseriji

Ponujamo vam kvaliteten komplet orodij za popravilo vseh vrst udrtin na vaši avto karoseriji. Z uporabo tega seta orodja za popravilo udrtin na avto karoseriji ne boste tvegali poškodb barve in premazov ali drugih poškodb na karoseriji. S setom orodij za popravilo udrtin na avto karoseriji prihranit ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4671138 (PDR-L-233)
 • Kvaliteta
  • PC
   ?
 • Paket vsebuje
  • 25x različnih zavihkov
  • 1x drsno kladivo T
  • 1x povlečni most z zavihki
  • 1x pištola za lepilo
  • 5x rumene palice lepila
 • Garancija
  12 mesecev
 • Teža
  2
 • Akcija
  Prihranite 40.00%
  58,95
Prihranite z nakupom večjih količin:
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €98,25 , Vaš prihranek:
  40.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Ponujamo vam kvaliteten komplet orodij za popravilo vseh vrst udrtin na vaši avto karoseriji. Z uporabo tega seta orodja za popravilo udrtin na avto karoseriji ne boste tvegali poškodb barve in premazov ali drugih poškodb na karoseriji. S setom orodij za popravilo udrtin na avto karoseriji prihranite težko prisluženi denar, ker se popravila opravite kar sami. Če ne bi uporabili tega orodja, bi morali uporabiti polnilo, ki se mora ujemati z izvirno barvo avtomobila. Ujemajoč se odtenek originalne barve je težko zadeti, zato se nov premaz navadno vidi na že daleč.

Set za popravilo udrtin učinkovito odpravi udrtine kovinskih površin

Vse, kar potrebujete za popravilo udrtin

Set orodja za popravilo udrtin vsebuje drsno kladivo T, pištolo za lepilo, vlečni most z zavihki, pet rumenih palic lepila in petindvajset različnih zavihkov.

Drsno kladivo T je odlično orodje za odstranjevanje večjih udrtin. Uporabljajo ga tudi v profesionalnih delavnicah. Z njim si pomagajo pri popravilih na manjših vratih in pri poškodbah, ki nastanejo kot posledica toče.

Pištola za lepilo je priročna in lahka za uporabo. Omogoča iztiskanje majhnih količin lepila, tam kjer je potrebno. in učinkovito zakriva neprekinjene črte ali pa majhne natančne pike. Pištola segreje lepilo na 250 °C in obratuje z dvajsetimi vati moči. Omogoča dvojni pretok lepila, kot tradicionalne mini pištole za lepilo. V paketu boste prejeli tudi 5 palic lepila.

Set za udrtine vsebuje pištolo za lepljenje, ki je primerna za zapolnitev manjših nepravilnosti.

Vlečni most z zavihki ima ergonomsko obliko, ki olajša proces popravila in prihrani veliko fizične moči. Z golimi rokami bi bilo kovinski kos precej težko povleči ven. Vlečni most postavite čez vlečni jeziček in zavrtite gumb, dokler kos ne izskoči. Vlečni most je enostavno dvigniti, poleg tega pa ima mehko silikonsko dno, ki ne poškoduje oljne barve.

Petindvajset različnih zavihkov oz. nastavkov ima močno debelo gred, ki pripomore k vzdržljivosti. Izdelani so iz posebne industrijske plastike, ki še dodatno poveča obstojnost. Nastavki so narejeni v jajčasti obliki golf žogice, ki povečuje dober oprijem na kovino. Poleg tega je njihova podlaga rebrasta, da uporabniku omogoči lažje rokovanje.

Set za popravilo udrtin vsebuje tudi vlečni most in kar 25 zavihkov/nastavkov za odpravo udrtin

Popravite udrtine z vseh kovinskih površin

Orodje ni omejeno samo za popravila udrtin na avtomobilih. Udrtin in poškodb na kovinskih površinah se lahko lotimo tudi na motornih kolesih, hladilnikih, pralnih strojih ter na vseh kovinskih površinah, kjer je razmeroma velika možnost za nastanek udrtin. Orodje je namenjeno za domačo uporabo oziroma v vseh gospodinjstvih. Ni potrebno biti izkušeni mojster, saj je njegova uporaba zelo enostavna.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Silux Parts

Podjetje Silux je bilo ustanovljeno leta 2009. Od takrat dalje se trudimo, nadgrajujemo in specializiramo pri izbiri najbolj kvalitetne ponudbe po dostopnih cenah. Ustanovili smo blagovno znamko Silux Parts, kjer vam ponujamo široko izbiro izdelkov iz kategorije dodatne opreme. Najuspešnejši smo v prodaji žarnic in metlic brisalcev, kjer vam zagotavljamo najboljšo kakovost z 12 mesečno garancijo.
Ponujamo različne izdelke od karbonskih folij, pametnih pokrival do organizatorjev prtljažnega prostora. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi