Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

KStools

Nož (zložljiv), KSTOOLS

Ostalo

Nož (zložljiv), KSTOOLS

Nož (zložljiv). Specifikacije: Rezilo pokrito s teflonsko prevleko, razširjena fiksacija rezila, proti zdrsni ročaj, idelan za mehanike. Tehnični podatki: Dolzina 78mm (zaprt), 193mm (odprt).

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 252001 (907.2105)
 • Kvaliteta
  • Q
   ?
 • Akcija
  Prihranite 16.00%
  14,35
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €17,08 , Vaš prihranek:
  16.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Nož (zložljiv). Specifikacije: Rezilo pokrito s teflonsko prevleko, razširjena fiksacija rezila, proti zdrsni ročaj, idelan za mehanike. Tehnični podatki: Dolzina 78mm (zaprt), 193mm (odprt).

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

KStools

KS Tools Werkzeuge - Maschinen GmbH je vodilni mednarodni ponudnik orodij in naprav za servisne delavnice. Podjetje, ustanovljeno leta 1992, s sedežem v Heusenstamm-u v Nemčiji in poslovalnicami v devetih državah po vsem svetu zaposluje trenutno več kot 320 ljudi. Za podjetje KS Tools je značilna visoka kakovost izdelkov, nenehne inovacije, privlačne cene izdelkov, kot tudi izjemna prilagodljivost tržišču.
 
Leta 1992 je podjetje začelo poslovati z okoli 30 izdelki, do začetka novega tisočletja pa je poslovalo kar s 5000 različnimi izdelki. Danes ponujajo več kot 23.000 kosov izdelkov različnih vrst v centralnem skladišču - začenši s kladivom in dletom, različnimi ključi in vtičnicami-sprejemniki, do posebnih orodij za avtomobile, elementi za ogrevanje in vodovod, HVCA in industrijo. Poleg tega imajo na prodaj tudi opremo za obrate, sisteme za shranjevanje in nudijo učinkovite pristope k reševanju problemov za dokončanje celotnega obsega ponudbe.
Večji del zaposlenega osebja dela v njihovi sodobni centralni upravi na 2000 m² najsodobnejše opremljenih uradih. Njihov logistični center z več kot 9000 m² skladiščnih površin ima odlično zalogo ter kratek čas dobave. Svoje proizvode distribuirajo v več kot 60-ih državah sveta. Prefinjena razporeditev in oprema zagotavljajo zadostne zmogljivosti za prihodnje izzive in rast podjetja. Impresivna kakovost proizvodov, odličen inženiring za udobje in nadzor, kot tudi konkurenčne cene zelo cenijo številni uporabniki po vsem svetu.
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi