Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Amio

Parkirni senzorji, vzvratna LED 8 črnih senzorjev "GOLD" 18mm

Parkirni senzorji

Parkirni senzorji, vzvratna LED 8 črnih senzorjev "GOLD" 18mm

Parkirni senzor je naprava, ki pomaga pri parkiranju in vzvratni vožnji avtomobila. Deluje na principu sonarja - oddaja ultrazvočne valove, ki ob odbitju od ovire omogočajo določitev razdalje med avtomobilom in oviro. Pri vzvratni vožnji naprava pravilno prepozna ovire na cestišču vozila in voznika ... Preberi več

  • Proizvajalec
  • Šifra izdelka
    ID: 7673197 (01603)
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 64,64
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
  • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Parkirni senzor je naprava, ki pomaga pri parkiranju in vzvratni vožnji avtomobila. Deluje na principu sonarja - oddaja ultrazvočne valove, ki ob odbitju od ovire omogočajo določitev razdalje med avtomobilom in oviro. Pri vzvratni vožnji naprava pravilno prepozna ovire na cestišču vozila in voznika opozori z zvokom.

LED zaslon prikazuje razdaljo do ovire na najbližjo desetinko metra. Vgrajen ima tudi zvočnik (brenčalo), ki vas opozori z možnostjo popolnega utišanja s stikalom na ohišju.

Velikost zaslona: 10 x 2 x 3 cm

Dolžina kabla: ~ 5m

Senzorji v izvedbi "GOLD" so manjši od standardnih in imajo hermetični konektor na kablu, zahvaljujoč kateremu lahko senzorje v primeru demontaže ali poškodbe odbijača izklopimo iz inštalacije vozila. Opremljeni so tudi s kovinskimi kavlji, ki zagotavljajo stabilno držanje senzorjev v odbijaču.

Komplet vključuje:

8 detektorjev črne barve 4 podaljške LED zaslon z vgrajenim brenčalom Krmilna enota z 8 senzorji (AD zadaj, EH spredaj) žaga za vrtanje lukenj v odbijaču. navodila za montažo

Celotna specifikacija:

Območje delovanja / občutljivost

0-2,5m

Moč

12V

Delovna frekvenca

40KHz

Delovna temperatura

-30 °C - +70 °C

Montažni premer

18 mm

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Amio

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi