Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Amio

Komplet parkirnih senzorjev TFT02 4.3" z HD-301-IR kamero 4 beli senzorji

Parkirni senzorji

Komplet parkirnih senzorjev TFT02 4.3" z HD-301-IR kamero 4 beli senzorji

Parkirni asistent komplet senzorjev + kamera z zaslonom. Komplet vključuje: zaslon senzorji fotoaparat osrednji popolno ožičenje Kamera in senzorji se samodejno aktivirajo, ko izberete vzvratno prestavo. Parkirni senzor je nepogrešljiv vertikalni pripomoček tako pri vožnji kot pri parkiranju. Zadnji ... Preberi več

  • Proizvajalec
  • Šifra izdelka
    ID: 7674133 (02678)
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 103,79
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
  • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Parkirni asistent komplet senzorjev + kamera z zaslonom.

Komplet vključuje:

zaslon senzorji fotoaparat osrednji popolno ožičenje

Kamera in senzorji se samodejno aktivirajo, ko izberete vzvratno prestavo.

Parkirni senzor je nepogrešljiv vertikalni pripomoček tako pri vožnji kot pri parkiranju. Zadnji senzorji olajšajo parkiranje tudi velikega avtomobila, vhod v vzvratno kamero pa nam omogoča natančno opazovanje prostora za vozilom.

Senzor ima vgrajen video mešalnik, tako da lahko prikaže sliko s priključene kamere za vzvratno vožnjo in digitalno generiran indikator razdalje.

Naprava je še posebej uporabna na natrpanih parkiriščih, med dežjem ali sneženjem ter ob slabši vidljivosti, na primer ponoči. Z določitvijo oddaljenosti in smeri od ovire se lahko izognemo nepotrebnim stroškom in številnim nevšečnostim, ki jih povzročajo že najmanjše odrgnine odbijača.

Sestava kompleta:

4-senzorska krmilna enota-LCD, 4 beli detektorji, zelo učinkovit zvočnik, CAM-301 IR 28 mm kamera za vzvratno vožnjo, 4,3-palčni zaslon TFT, žaga za vrtanje lukenj v odbijaču.

Kamera za vzvratno vožnjo CAM-301 IR 28mm je sodobna kamera s funkcijo "Night vision" - dodatne IR diode poskrbijo za dodatno osvetlitev. 4,3-palčni TFT zaslon z visoko ločljivostjo odlično prikaže sliko prostora neposredno za vozilom. Parkirni senzor je naprava, ki pomaga pri parkiranju in vzvratni vožnji avtomobila. Deluje na principu sonarja - oddaja ultrazvočne valove, ki ob odbitju od ovire omogočajo določitev razdalje med avtomobilom in oviro. Pri vzvratni vožnji naprava pravilno zaznava ovire na poti vozila in voznika opozori z zvočnim signalom (primerno oddaljenosti od ovire) ali preko LED zaslona.

Celotna specifikacija:

Resolucija

480 x 234

Kamera

CAM-301 IR 28mm moderna kamera s funkcijo "Night vision" - dodatne IR LED diode poskrbijo za osvetlitev

Alarm

slišno

Območje delovanja / občutljivost

0-2,5m

Moč

12V

Delovna frekvenca

40KHz

Delovna temperatura

-30C + 70C

Montažni premer

28 mm

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Amio

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi