Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Mannol

Epoxy Metal Mannol

Razno

Epoxy Metal Mannol

Epoxy Metal Mannol. Lastnosti: Epoxy Metal je zasnovan za hitro in zanesljivo združevanje jekla, aluminija, medenine, bakra, želeta, kositra, svinca in raznih zlitin. Strdi se v 4ih minutah. Končna trdota je dosežena po 2-3 urah, v povezavi se poveča mehanska trdnost (3-5 N / mm2) in... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 276969 (144287)
 • Prihranite 5,00%
  3,48
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €3,66 , Vaš prihranek: 5,00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Epoxy Metal Mannol. Lastnosti: Epoxy Metal je zasnovan za hitro in zanesljivo združevanje jekla, aluminija, medenine, bakra, želeta, kositra, svinca in raznih zlitin. Strdi se v 4ih minutah. Končna trdota je dosežena po 2-3 urah, v povezavi se poveča mehanska trdnost (3-5 N / mm2) in prenašanje temperatur do 150°C. Je primeren za polnjenje razpok in vdolbin, izvrtanih lukenj, za popravilo poškodovnih navojev in se lahko uporablja kot polnilo za ravne površine. Ta izdelek povezuje tudi keramične, betonske in lesene dele. Uporaba: Pred nanosom morajo biti površine čiste in brez maaščob, da dosežemo najboljši učinek. 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Mannol

Blagovna znamka Mannol je simbol visoke kakovosti že dolgo časa. Vsak izdelek gre skozi številne teste na posebnih preizkuševalnih napravah. Izdelki so zaščiteni pred ponarejanjem. Leta 1993 je J. Sudheimer ustanovil podjetje v severni Nemčiji, podjetje je specializirano za visoko kakovostna maziva in trgovine rezervnih delov.
 
Leta 2000 skladišče obsega že 2500 kvadratnih metrov in sedež podjetja 350 kvadratnih metrov. Paleto izdelkov v letu 2003 razširi na zavorne obloge, žarnice in druge izdelke za osebne avtomobile. V letu 2006 znaša skladiščni prostor že 5000 kvadratnih metrov. V letu 2008 začnejo izdelovati še amortizerje, ležaje in pasove za avtomobile. Njihovi izdelki so na voljo tudi v Argentini, Braziliji, Paragvaju, Urugvaju in Čilah.
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi