Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Antsy Labs

Fidget Cube - popolna pisarniška igračka

Razno

Fidget Cube - popolna pisarniška igračka

Ste morda eden tistih, ki v pisarni najeda sodelavkam in sodelavcem z neskončnim klikanjem kulija in podobnimi “sproščujočimi” dejanji? Naročite si Fidget Cube. Fidget Cube je mala kocka, ki jo brez težav skrijete v svojo dlan, žep, torbo ali kakmorkoli že. V kolikor se še... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 3820773 (660045)
 • Kvaliteta
  • Q
   ?
 • Garancija
  12 mesecev

Ob nakupu prejmete darilo

 • Akcija
  Prihranite 37.00%
  9,99
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €15,86 , Vaš prihranek:
  37.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Ste morda eden tistih, ki v pisarni najeda sodelavkam in sodelavcem z neskončnim klikanjem kulija in podobnimi “sproščujočimi” dejanji? Naročite si Fidget Cube. Fidget Cube je mala kocka, ki jo brez težav skrijete v svojo dlan, žep, torbo ali kakmorkoli že. V kolikor se še spomnite osnov geometrije, potem veste, da ima kocka 6 stranic in Fidget Cube ponuja ravno toliko različnih “funkcij”.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Antsy Labs

Ustanovitelja ameriškega Antsy Labs, Brata Matthew in Mark McLachlan, imata rada igrače, še rajše pa snujeta in izdelujeta nove igrače in igre, ki olajšajo vsakdanje življenje.

Nekateri od njunih izdelkov, kot so Fidget Cube™, PIXL™ in Storm the Gate™, so tako navdušili, da jih preprosto ne boste mogli odložiti, ko jih dobite v roke.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi