Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Amio

Tračna vlečna vrv 2500kg 35mm 4m kavelj + kavelj

Vlečne vrvi

Tračna vlečna vrv 2500kg 35mm 4m kavelj + kavelj

Tračna vlečna vrv 2500kg 35mm 4m kavelj + kavelj Močan pleten pas za vleko z dolžino 4 m. Dve kavlji z pritrdilnimi napravami na koncih. Iz trpežnega materiala. Vzdržljivost do 2500 kg. Med vleko se izogibajte nenadnim sunkom in naj bo vrvica napeta. Specifikacije produkta: Vrv za vleko pasu 2500 kg ... Preberi več

  • Proizvajalec
  • Šifra izdelka
    ID: 7673311 (02009)
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 10,43
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
  • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Tračna vlečna vrv 2500kg 35mm 4m kavelj + kavelj

Močan pleten pas za vleko z dolžino 4 m. Dve kavlji z pritrdilnimi napravami na koncih. Iz trpežnega materiala. Vzdržljivost do 2500 kg. Med vleko se izogibajte nenadnim sunkom in naj bo vrvica napeta.

Specifikacije produkta:

Vrv za vleko pasu 2500 kg 35 mm 4 m kavelj + kavelj Vlečna vrv za motorna vozila do 2500 kg do 4 m dolge

Vlečni trak, izdelan iz materiala, odpornega na zlom, zelo dobre kakovosti. Popoln je za vleko drugih avtomobilov, prikolic, motornih koles, štirikolesnikov in drugih vozil z vašim avtomobilom.

Zelo močne kljuke iz jekla z zaščito pred izpenjanjem. Material pasu ima dodatne ojačitvene šive in ustreza vsem varnostnim standardom in zahtevam.

Kljuke imajo sistem za hitro zapenjanje - samo pritrdite kljuko na pravo mesto v avtu in že je pripravljena. Opremljen s sistemom za zaščito pred nenamernim odpenjanjem vlečne vrvi. Kavlji iz debelega jekla, zaradi česar so zelo trpežni in zagotavljajo maksimalno varnost uporabe.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Amio

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi