Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

ATS

Aluminijasto platišče 4x100 ET28 7,0x15 ATS CUP črna spredaj polirana

Aluminijasta platišča

Aluminijasto platišče 4x100 ET28 7,0x15 ATS CUP črna spredaj polirana

Ponujamo vam kakovostno Aluminijasto platišče 4x100 ET28 7,0x15 ATS CUP črna spredaj polirana. Set za montažo je vključen v ceno. Ob nakupu novega kompleta platišč Vam priporočamo še nakup varovalnih vijakov.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 176210 (46300)
 • Premer
  • 15 col
 • Razmerje
  • 4x100
 • Širina
  • 7J
 • ET
  • 28
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 9.00%
  118,79
 • Poštnina: Standardni paket, €5,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €130,54 , Vaš prihranek:
  9.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Ponujamo vam kakovostno Aluminijasto platišče 4x100 ET28 7,0x15 ATS CUP črna spredaj polirana.

Set za montažo je vključen v ceno. Ob nakupu novega kompleta platišč Vam priporočamo še nakup varovalnih vijakov.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

ATS

Visokotehnološka blagovna znamka ATS ponazarja aluminijasta platišča narejena v Nemčiji, je pa last skupine UNIWHEELS, ene od vodilnih svetovnih proizvajalcev aluminijastih platišč za avtomobile in terenska vozila.
 
Tradicionalna nemška družba s svojo zavedanja vredno blagovno znamko preko lastne Formula 1 ekipe in skupaj z zmago na svetovnem Touring Car prvenstvu s Chevrolet-om ima možnost, da praznuje še številne uspehe na dirkah s formulo, na relijih in s terenskimi avtomobili. Skupina je specializirana za razvoj, proizvodnjo in trženje litih platišč z uporabo nizkotlačne metode ulivanja. Podjetje dobavlja platišča za skoraj vse znane avtomobilske proizvajalce, kot so AMG, Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Jaguar, Mercedes-Benz, Porsche, Toyota, Volvo in Volkswagen. Dodana pobuda na razvoj tehnologije je bila dana v letu 2009 z uvedbo FlowForming tehnologije in v letu 2011, z izgradnjo tovarne za izdelavo ponarejenih platišč. Poleg tega so bile implementirane nove metode za obdelavo izvedene v oddelku tehnologije. Te vključujejo zrcalni zasuk in trenje brušenja, poliranje in površinske razlike, kot so dvobarvni modeli in večbarvni premazi. 
 
Zahvaljujoč imenitnim in inovativnim modelom platišč z impresivnimi tehničnimi prednostmi in učinkovitimi ter sodobnimi proizvodnimi metodami, je ATS prevzel vodilno mednarodno vlogo v sektorju aluminijastih platišč v svoji 40-letni zgodovini. ATS združuje prefinjen videz z izjemno stabilnostjo in se šteje kot svetovni prvak v zmanjšanju teže v proizvodnji aluminijastih platišč ter kot svetovni inovator, ko gre za livarske tehnologije z učinkovito proizvodnjo v velikem obsegu. 
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi