Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Uniwheels

Aluminijasto platišče 5x120 ET40 7,0x16 UNIWHEELS X10 srebrna 72,6

Aluminijasta platišča

Aluminijasto platišče 5x120 ET40 7,0x16 UNIWHEELS X10 srebrna 72,6

Ponujamo vam kakovostno Aluminijasto platišče 5x120 ET40 7,0x16 UNIWHEELS X10 srebrna 72,6 Set za montažo je vključen v ceno. Ob nakupu novega kompleta platišč Vam priporočamo še nakup varovalnih vijakov. Ustrezajo: BMW 1er (1K2/4)

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 177254 (127973)
 • Premer
  • 16 col
 • Razmerje
  • 5x120
 • Širina
  • 7J
 • ET
  • 40
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 9.00%
  126,56
 • Poštnina: Standardni paket, €5,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €139,08 , Vaš prihranek:
  9.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

 • Dobavni rok: 1-3 dni

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Ponujamo vam kakovostno Aluminijasto platišče 5x120 ET40 7,0x16 UNIWHEELS X10 srebrna 72,6

Set za montažo je vključen v ceno. Ob nakupu novega kompleta platišč Vam priporočamo še nakup varovalnih vijakov.

Ustrezajo: BMW 1er (1K2/4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Uniwheels

UNIWHEELS Group je vodilni proizvajalec aluminijastih platišč za evropski poprodajni trg in eden izmed največjih dobaviteljev platišč za avtomobilsko industrijo. Podjetje je tudi strokovno usposobljeno za izdelavo visokotehnoloških platišč za dirkalne serije vozil v moto športu. Več kot 40 let družba proizvaja visoko kakovostna aluminijasta platišča, za katera v glavnem uporabljajo nizkotlačno tehniko preoblikovanja.
 
Z globalnimi blagovnimi znamkami ATS, Rial, Alutec in ANZIO, ima UNIWHEELS obsežno znanje na trgu dodatkov in tehnično znanje kot proizvajalec originalne opreme v avtomobilski industriji. S svojo široko paleto blagovnih znamk ponuja platišča za vse ciljne skupine, od vrhunskih do ekonomičnih. Visoko učinkovite proizvodne lokacije na Poljskem in v Nemčiji, kot tudi združeno tehnološko strokovno znanje skupine, tvorijo zanesljivo osnovo za nadaljnji razvoj blagovnih znamk in rast Skupine UNIWHEELS. Imajo novi ultra moderen distribucijski center s površino 19,000 m² in zmogljivostjo za več kot 500.000 platišč v Bad Dürkheim-u. Od tam je možno distribuirati več kot 20.000 platišč dnevno. 
 
UNIWHEELS proizvaja vsa svoja platišča z najvišjimi standardi avtomobilske industrije. Vse konstrukcije platišč so razvite in načrtovane v njihovem razvojnem oddelku, ki uporablja za izračun simulirane obremenitve (FEM pregled) za maksimalno vzdržljivost z najnižjo možno težo platišča. Tehnologija lahke konstrukcije vseh sestavnih delov vozil za zmanjšanje teže in s tem emisije bo vedno bolj pomembna za proizvajalce avtomobilov v naslednjih nekaj letih. UNIWHEELS uporablja kombinacijo različnih, deloma posebej razvitih procesov oziroma tehnologij za izboljšanje teže in trdnosti aluminijastih platišč, proizvedenih v nizkotlačnem livarskem postopku.
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi