Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Breyton

Aluminijasto platišče 5x120 ET35 10,0x22 SPIRIT II matt black BREYTON

Aluminijasta platišča

Aluminijasto platišče 5x120 ET35 10,0x22 SPIRIT II matt black BREYTON

Ponujamo vam kakovostno Aluminijasto platišče  5x120 ET35 10,0x22 SPIRIT II matt black BREYTON Set za montažo je vključen v ceno. Ob nakupu novega kompleta platišč Vam priporočamo še nakup varovalnih vijakov. Ustrezajo: /

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 177723 (62658)
 • Premer
  • 22 col
 • Razmerje
  • 5x120
 • Širina
  • 10J
 • ET
  • 35
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 9.00%
  624,15
 • Poštnina: Standardni paket, €5,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €685,88 , Vaš prihranek:
  9.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

 • Dobavni rok: 1-3 dni

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Ponujamo vam kakovostno Aluminijasto platišče  5x120 ET35 10,0x22 SPIRIT II matt black BREYTON

Set za montažo je vključen v ceno. Ob nakupu novega kompleta platišč Vam priporočamo še nakup varovalnih vijakov.

Ustrezajo: /

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Breyton

Platišča iz visoko kakovostnega aluminija, ki jih proizvaja podjetje Breyton, so popolna sinteza med športno zasnovo in optimiziranimi voznimi lastnostmi. Breyton platišča so med najlažjimi platišči na svetu, med drugim pa ni naključje, da je vsak Breyton izdelek izdelan s prefinjenim dizajnom, minimalno težo ter z zagotavljanjem varnosti v prometu.
 
Dvajset let podjetje Breyton stoji za funkcionalnostjo, eleganco in individualizmom in od samega začetka si prizadeva predstavljati najboljšo vozno izkušnjo za svoje stranke. Razvoj izdelkov za BMW avtomobile uporablja najnovejše razpoložljive tehnologije na začetku vsakega razvojnega programa, na primer FEM za strukturne analize in natezne trdnosti uporabljenih materialov.
 
Na podlagi strokovnega znanja in izkušenj v avtomobilskem oblikovanju je podjetje Breyton danes specializirano za izdelavo aluminijastih platišč, s pomočjo celotne palete razpoložljivih tehnologij, in sicer litje, potisno oblikovanje in kovanje, razvoj edinstvenih izdelkov.
 
Ustvarjalnost, inovativnost in kakovost so njihov ugled. Te vrednosti bodo vedno temelj in razlog za nadaljnji uspeh Breyton oblikovanja. Za lastnika podjetja Breyton Design, Edmunda Breytona, so bili avtomobilska tehnika in dizajn njegovi najdražji hobiji v času njegovega IT študija. Ni se mogel izogniti strasti za avtomobilskim oblikovanjem. Njegov ključ do uspeha je  temeljil na zahtevah visoke kakovosti, ki jih ima še danes, tako za svoje podjetje kot za svoje dobavitelje. Neprestano se širi na nove trgovinske prostore, dodane k obstoječim pomembnim trgom v ZDA in na Japonskem. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi