Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Okrasni pokrovi platišč

Število izdelkov v kategoriji: 305
Nekateri izdelki v spodnji kategoriji so univerzalni in se bodo kljub izbranemu vozilu še vedno prikazovali.

V LETU 2022 JE BILO 99,74% NAROČIL ODPREMLJENIH PRAVOČASNO

Več o našem poslovanju lahko izveste na spodnji povezavi.

Še
267
izdelkov

Okrasni pokrovi platišč

Za lep videz vašega avtomobila poskrbijo okrasni pokrovi platišč, ki jim po domače običajno pravimo kar ratkape ali radkape. Na voljo so v številnih različicah, ki se razlikujejo glede na proizvajalca, material, iz katerega so narejene, ter seveda po barvi in obliki. Pri tem lahko svojim željam prepustite prosto pot, saj imajo okrasni pokrovi predvsem estetski pomen, čeravno služijo tudi kot dodatna zaščita za avtomobilska platišča. To se še posebej pokaže pozimi, ko bi se lahko platišča poškodovala predvsem zaradi soli za posipanje cest. Okrasni pokrovi za platišča ustrezne velikosti to učinkovito preprečijo, poleg tega pa je avto zaradi njih videti še veliko bolj privlačno in atraktivno. Ob pravilni izbiri se bodo za njim obračali prav vsi pogledi, še bolj pa je važno, da bo tako všeč vam!

Srebrni pokrovi so vedno v modi

Okrasni pokrovi avto platišč so lahko srebrni, črni ali kakšne druge barve, pri čemer danes skoraj ni omejitev. Na voljo so tudi dvobarvni okrasni pokrovi platišč, ki so videti še posebej zanimivi, saj ima takšne le redkokdo, zato boste z njimi zagotovo vzbujali pozornost. Zelo priljubljena je tako na primer kombinacija srebrne in črne barve v kakšnem zanimivem vzorcu, ki ga tvorijo odprtine na pokrovu. Čeprav se danes dobijo okrasni pokrovi za platišča v vseh mogočih barvah, pa stalnica med njimi še vedno ostaja srebrna oziroma kovinska barva. Ta je namreč izredno elegantna, poleg tega pa ne gre nikoli iz mode in se hkrati lepo sklada s katero koli barvo avtomobila, zato z njo sigurno ne boste zgrešili, ne glede na to, kakšen avto vozite.

Nešteto atraktivnih možnosti

V naši spletni trgovini z avtodeli Silux.si so na voljo okrasni pokrovi platišč proizvajalcev TQ, Bottari in Jawoplast, ki veljajo za priznane na tem področju. Njihovi izdelki veljajo za kakovostne in dolgo ohranijo svoj bleščeči videz, poleg tega pa ponujajo veliko različnih modelov, ki so tudi cenovno zelo ugodni. Zaradi tega so v naši ponudbi na voljo cenovno ugodni okrasni pokrovi za platišča raznolikih oblik in velikosti. Prav velikost je ključna za to, da se bodo pokrovi za avtomobilska platišča res dobro prilegali, zato moramo biti pri nakupu pozorni na to, koliko colov imajo vaša platišča. Pri izbiri barve ali oblike okrasnih pokrovov pa seveda ni prav nobenih omejitev, zato lahko svobodno izberete tisto, ki vam ustreza. V ponudbi boste našli res široko ponudbo pokrovov pestrih oblik, ki bodo poskrbeli za zaščito platišč in za to, da bo vaš avto videti enostavno fantastično!

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi