Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

CarPoint

Pokrovi platišč, 4 kos, LeMans Pro srebrno 14"

Okrasni pokrovi platišč

Pokrovi platišč, 4 kos, LeMans Pro srebrno 14"

Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materijalov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so izdelana iz prožne ABS plastike, ki... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 478012 (54539)
 • Velikost (col)
  • 14
 • Pakiranje
  • 4 kosi (komplet)
 • Prihranite 20,00%
  41,97
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €52,46 , Vaš prihranek: 20,00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materijalov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so izdelana iz prožne ABS plastike, ki je odporna na vse vremenske razmere. Lahko jih uporabljate tudi pozimi, saj so odporni tudi na sol. Ker so narejeni iz prožne plastike, se perfektno oprimejo  jeklenih platišč, zato pa ne pokajo in ne padajo. Ker so odporni na sol, bo barva ostala enaka, kot je bila ob nakupu. Zasnovani so za namestitev na vozila z jeklenimi platišči 14 col. V paketu so 4 pokrovi.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

CarPoint

Carpoint je blagovna znamka pod okriljem nizozemskega podjetja Service Best. Imajo širok nabor certificiranih izdelkov za vse uporabnike. Carpoint je v svetu avto-moto izdelkov prepoznan in predstavlja odlično razmerje med ceno in kakovostjo. 

V širokem spektru izdelkov ponujajo: nega in vzdrževanje vozila, brisalci, orodja, dodatki za zunanjost in notranjost vozila, pripomočki in dodatki, izdelki za zimske razmere ipd.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi