Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Modula

Strešni kovček Modula Travel Exclusive 370 Bianco

Strešni kovčki

Strešni kovček Modula Travel Exclusive 370 Bianco

Strešni kovček Modula Travel Exclusice odlikuje kakovost, aerodinamična oblika in optimalna uporabnost. Višina 479mm Dolžina 1390mm Širina 708mm Volumen 370 litrov Nosilnost 75kg   Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 151545 (MOCS 0009)
 • Prostornina (L)
  • 300-400
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 361,43
 • Poštnina: Standardni paket, €6,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

 • Dobavni rok: 1-3 dni

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Strešni kovček Modula Travel Exclusice odlikuje kakovost, aerodinamična oblika in optimalna uporabnost.

Višina 479mm

Dolžina 1390mm

Širina 708mm

Volumen 370 litrov

Nosilnost 75kg

alt

 

alt

alt

alt

alt

alt

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Modula

Modula Case System je italijansko podjetje in simbolizira brezskrbnega popotnika, ki si želi živeti zunaj v svobodi in udobju hkrati. Blagovna znamka predstavlja novo serijo strešnih kovčkov, ki so idealni za shranjevanje in imajo izboljšano nosilnost. Odlikujejo jih ekskluzivna in privlačna oblika, inovativen dizajn, zato ih bodo vzljubili tako ljubitelji športa in prostega časa, kot tudi večni popotniki in ljubitelji udobja. 
 
Strešni kovčki Modula so testirani v TÜV centru Helmund na Nizozemskem, kjer so prestali najzahtevnejša testiranja in pridobili visoke ocene za kakovostno izgradnjo, dober inženiring in izrazito trpežnost. 
 
Poleg tega, da so Modula strešni kovčki vrhunske kakovosti in privlačni na pogled, so narejeni tudi iz materialov, ki jih je moč reciklirati in na način, ki dodatno ne obremenjuje okolja. Svojo okolijsko ozaveščenost je podjetje Modula preneslo na vse sfere svojega delovanja, kar kaže na to, da se podjetje ne žene le za dobičkom, ampak pri svojem delu želijo kar se da najmanj negativno vplivati na naravo in okolje. 
 
Če si želite dober in lep strešni kovček, z nakupom strešnega kovčka Modula zagotovo ne boste zgrešili in vas bo navdušil s svojo prostornostjo, elegantnostjo in nosilnostjo. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi