Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Hladilna tekočina (koncentrat) 10 L

Hladilne tekočine

Hladilna tekočina (koncentrat) 10 L

Hladilna tekočina ne vsebuje aminov, nitritov in fosfatov. Učinkuje proti pregrevanju, oksidaciji, penjenju in nastanku usedlin. Ne poškoduje gume in aluminija ter ščiti motor in hladilni sistem pred zmrzovanjem najmanj 5 let.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 180909 (99KPCH10A)
 • Količina
  10 L
 • Temperatura
  do -80°C
 • Akcija
  Prihranite 15.00%
  42,52
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €50,02 , Vaš prihranek:
  15.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Hladilna tekočina ne vsebuje aminov, nitritov in fosfatov. Učinkuje proti pregrevanju, oksidaciji, penjenju in nastanku usedlin. Ne poškoduje gume in aluminija ter ščiti motor in hladilni sistem pred zmrzovanjem najmanj 5 let.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Glidex

Glidex je blagovna znamka za hladilne tekočine poljskega podjetja AC Poland. Družba AC Poland obstaja od leta 1990 in je že od samega začetka povezana z avtomobilsko industrijo. Trenutno podjetje proizvaja vrsto proizvodov za nego avtomobila oziroma avtomobilsko kozmetiko: pralno tekočino za zimsko pranje, hladilno tekočino "GLIDEX AC", COCKPIT VINYL" – sprej za poliranje in vzdrževanje armaturne plošče, poleg tega pa še koncentrat avto šampona v različici z voskom in brez voska, dodatke za gorivo "Diesol" in "Potasol", demineralizirano vodo, zavorno tekočino, konzervanse Bitumen AC.
 
Hladilna tekočina Glidex ne vsebuje aminov, nitritov in fosfatov. Učinkuje proti pregrevanju, oksidaciji, penjenju in nastanku usedlin. Ne poškoduje gume in aluminija ter ščiti motor in hladilni sistem pred zmrzovanjem najmanj 5 let. Zagotavlja odlično zaščito motorja tudi pri -35 ° C ter ima zaščitne protikorozijske lastnosti. Proizvedena je na osnovi monoetilenglikola , ki ščiti dele in gumijasta tesnila. Tekočina je bila preizkušena na Inštitutu za prevoze v cestnem prometu in je prejela potrdilo o skladnosti, ki potrjuje njegovo visoko kakovost. Možno jo je mešati z vsemi tekočinami na osnovi monoetilenglikola (etilena), ne glede na barvo.
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi