Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

GoodYear

Hladilna tekočina GoodYear 77875, 2l

Hladilne tekočine

Hladilna tekočina GoodYear 77875, 2l

Hladilna tekočina GoodYear učinkuje proti pregrevanju, oksidaciji, penjenju in nastanku usedlin. Ne poškoduje gume in aluminija ter ščiti motor in hladilni sistem pred zmrzovanjem.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4302634 (77875)
 • Količina
  2L
 • Temperatura
  do -22°C
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 14.00%
  6,30
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €7,32 , Vaš prihranek:
  14.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

 • Dobavni rok: 1-3 dni

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Hladilna tekočina GoodYear učinkuje proti pregrevanju, oksidaciji, penjenju in nastanku usedlin. Ne poškoduje gume in aluminija ter ščiti motor in hladilni sistem pred zmrzovanjem.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

GoodYear

Pnevmatike Goodyear so med avtomobilističnimi navdušenci še kako dobro znane, saj jih srečujemo praktično povsod, tako na cestah, kot na progah in ob njih. Podjetje Goodyear se sicer ukvarja še z mnogimi drugimi izdelki, saj njihova proizvodnja obsega še različne druge izdelke iz gume, pa tudi kovinske in sintetične izdelke. Med bolj zanimive predstavnike izdelkov v njihovi pestri ponudbi sodi na primer blimp, vrsta zračne ladje, ki je danes že nekakšna ikona podjetja. Med njihovimi domislicami je gotovo treba omeniti še povsem funkcionalno napihljivo letalo, ki ga je podjetje izdelalo za ameriško vojsko, a koncept na žalost ni nikoli zares zaživel. So pa zato veliko bolj uspešne njihove pnevmatike, ki so tudi na slovenskem trgu dobro zastopane. Z letnimi in zimskimi pnevmatikami podjetja Goodyear se lahko oskrbimo za celo leto, prav tako lahko z njimi opremimo vsako vozilo. Tudi za kakšne bolj robustne delovne stroje ima Goodyear odlično rešitev, ko pride do pnevmatik, saj skrbijo tudi za gospodarska in delovna vozila, kot seveda tudi za tovorna vozila.
 
Goodyear je sicer podjetje, ustanovljeno v Združenih državah Amerike, daljnega leta 1898. Danes je ena izmed najbolj prepoznavnih ameriških znamk, kot dobavitelj pnevmatik za formulo 1, pa je v tem športu najuspešnejši proizvajalec.  

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi