Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Nigrin

Tekočina za pranje stekla (koncentrat) Nigrin, 250 ml

Tekočina za pranje stekla

Tekočina za pranje stekla (koncentrat) Nigrin, 250 ml

Nigrin čistilo za vetrobranska stekla je ustrezno za vse vrste materialov. Ščiti barvane in plastične površine, gumo, kovino in krom. Odstranjuje ostanke soli, insektov, olja in drugih nečistoč, ki ovirajo pogled skozi vetrobransko steklo in s tem varno vožnjo. Poveča... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 266572 (NIG74131)
 • Količina
  250 ml
 • Tip
  • Poletna
 • Akcija
  Prihranite 20.00%
  3,99
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €4,99 , Vaš prihranek:
  20.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Nigrin čistilo za vetrobranska stekla je ustrezno za vse vrste materialov. Ščiti barvane in plastične površine, gumo, kovino in krom. Odstranjuje ostanke soli, insektov, olja in drugih nečistoč, ki ovirajo pogled skozi vetrobransko steklo in s tem varno vožnjo. Poveča zmogljivost brisalcev in je primerno tudi za temperature pod 5°C. Ustrezno količino izdelka nalijemo v rezervoar in po potrebi (glede na temperature) dopolnimo z vodo. Koncentrat; 1:100. Končna količina: 25L.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Nigrin

Začetki podjetja Nigrin segajo v leto 1884. Takrat je mladi in ambiciozni kemik Dr. Carl Friedrich Gentner odprl svojo tovarno za proizvodnjo izdelkov za pranje, vosek za tla,  sredstva proti mrčesu itd. Ustvaril je različne blagovne znamke za različne proizvode. Za svoj najbolj znan in najbolj priljubljen izdelek (črna krema za usnje) je izbral ime Nigrin (lat. črnina). Tako je leta 1896 strankam ponudil svoje paradne proizvode pod blagovno znamko Nigrin.

Leta 1963 so uvedli proizvodnjo izdelkov Nigrin za nego avtomobilov. Danes je Nigrin ena od vodilnih blagovnih znamk za nego avtomobilov v Nemčiji. Ponujajo širok izbor izdelkov: osvežilce zraka, izdelke za nego pnevmatik, tekočino za pranje stekla, itd.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi