Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Hagus

Univerzalne širokokotne leče 200 x 150mm

Notranja, pomožna ogledala

Univerzalne širokokotne leče 200 x 150mm

Univerzalne širokokotne leče VangardDimenzije: 200 x 150mm

  • Proizvajalec
  • Šifra izdelka
    ID: 148634 (90 60-u)
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 16,47
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
  • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Univerzalne širokokotne leče VangardDimenzije: 200 x 150mm

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Hagus

Izdelkov podjetja Hagus bodo še posebej veseli tisti, ki so tudi med vožnjo radi čim bolj urejeni, ali pa želijo pred odhodom po opravkih še enkrat preveriti svoj izgled. Ponudba proizvajalca namreč vključuje predvsem ogledala in vse, kar je povezano z njimi. Če damo šalo na stran, pa seveda moramo opozoriti na ključno vlogo, ki jo igrajo ogledala med vožnjo – v mnogih primerih se povsem zanašamo nanje, zaupamo jim celo s svojim življenjem. Prav zato je vsekakor pomembno, da so vsa ogledala vedno v optimalnem stanju. Še prevečkrat se zgodi, da kakšen manj vesten voznik svojih ogledal pred vožnjo ne prilagodi, še huje pa je, če ogledal na avtomobilu sploh ni. Kot najbolj izpostavljen del vozila so namreč ogledala pogosto žrtev nenamernega udarca in poškodb, po katerih je treba poškodovan del seveda takoj zamenjati. 
 
Hagus nudi vse, kar od ogledal zahtevamo. V njihovi ponudbi so cela ogledala, vključno z elektronskim sistemom, seveda pa najdemo med njihovimi izdelki tudi sama stekla za ogledala in posebej njihova ohišja. Zanimiv del ponudbe predstavljajo tudi notranja ogledala, ki niso le pomemben pripomoček za varno vzvratno vožnjo, temveč jih lahko uporabimo tudi kot priročen estetski dodatek. Podjetje Hagus za to več kot odlično poskrbi s ponudbo nenavadnih, a povsem funkcionalnih notranjih ogledal.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi