Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

FER

Univerzal avto sirena 420Hz

Sirene

Univerzal avto sirena 420Hz

Univerzal avto sirena 12V/420Hz Električna napeljava: /

  • Proizvajalec
  • Šifra izdelka
    ID: 181084 (SG512912)
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 11,27
  • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Univerzal avto sirena 12V/420Hz

Električna napeljava: /

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

FER

FER je blagovna znamka Truck-Lite Europe GmbH, ki je v 100% lasti Truck-Lite Co v ZDA in je vodilni proizvajalec ogledal in razsvetljave za kamione in njihove priklopnike. Obe podjetji sta člana Penske Corporation v ZDA. Z združitvijo osnovnih kompetenc podjetij Truck-Lite in sinergij Truck-Lite Europe so razširili tržne deleže v Severni Ameriki in Evropi.

Truck-Lite iz ZDA je bilo ustanovljeno leta 1955 in je začelo z izdelavo varnostne razsvetljave za gospodarska vozila. Danes je Truck-Lite s svojimi enajstimi proizvodnimi lokacijami v Evropi in v ZDA eden največjih dobaviteljev žarometov, kablov in sistemov za zrcala za vozila in priklopnike. Družba zaposluje približno 2350 ljudi in ustvarja okoli 443 milionov dolarjev na leto.

V mestu Eisenach njihova razvojna ekipa sodeluje z najbolj naprednimi metodami CAE. Izkušeni oblikovalci, optiki, optični tehniki, razvijalci elektronike in inženirji opravljajo teste v razvojnih oddelkih ter se trudijo ohraniti tesne stike s svojimi strankami. V njihovih laboratorijih so izdelki preizkušeni že v razvojni fazi po korakih. V  kanalu za luči, okoljskem laboratoriju, laboratoriju elektronike in akustičnem laboratoriju naredijo vse da izpolnijo razne profile zahtev, s katerimi vedno izpolnjujejo pričakovanja svojih strank kar se tiče funkcionalnosti ter  kakovosti.

Za varovanje okolja so si zastavili visoke cilje. Pri razvoju svojih izdelkov uporabljajo le okolju prijazne materiale, zagotovili so tudi dosledno izvajanje evropske direktive. Podjetje in njegovi zaposleni imajo veliko okoljsko ozaveščenost za ohranjanje virov, kot sta voda in elektrika.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi