Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Pokrivala za avto

Število izdelkov v kategoriji: 116
Pokrivala za vaše vozilo sedaj po akcijski ceni. Kupite kvalitetno pokrivalo za avto z enoletno garancijo. Ponudba je časovno omejena, zato pohitite in si priskrbite novo pokrivalo za avto že zdaj!

V LETU 2021 JE BILO 99,74% NAROČIL ODPREMLJENIH PRAVOČASNO

Več o našem poslovanju lahko izveste na spodnji povezavi.

Še
78
izdelkov

Pokrivala za avto

Pokrivala za vaše vozilo sedaj po akcijski ceni. Kupite kvalitetno pokrivalo za avto z enoletno garancijo. Ponudba je časovno omejena, zato pohitite in si priskrbite novo pokrivalo za avto že zdaj!

Pokrivalo za avto je nepogrešljiva dodatna oprema za vaše vozilo, saj njegovo zunanjost pa tudi notranjost učinkovito zaščiti pred najrazličnejšimi zunanjimi dejavniki. Na voljo je v različnih velikostih, da se popolnoma prilega vsakemu avtomobilu in mu s tem nudi največjo možno stopnjo zaščite. Elastični trakovi na straneh omogočajo še lažjo namestitev, kvalitetni materiali, iz katerih je izdelano pokrivalo za avto, pa so zagotovilo, da vašemu avtomobilu ne bodo prišli do živega ne UV žarki, dež, sneg ali zmrzal in ne listje, cvetni prah, živalski madeži in druga umazanija. Poskrbite za svojega jeklenega konjička in mu privoščite le najboljše z nakupom vodoodpornega, večslojnega pokrivala za avto. Tako boste lahko avto, zavarovan s pokrivalom, brez skrbi pustili kjerkoli  za kratek ali daljši čas.

Zaščitite vaš avto

Si želite, da je vaš avto na parkirišču zaščiten pred zunanjimi dejavniki? Pokrivalo za avto je prava rešitev za vas! Ponujajo vam praktično zaščito jeklenega konjička. Izbirate lahko med takimi, ki prekrijejo celoten avto, kot takimi, ki avto prekrijejo le delno. Ne glede na vrsto pokrivala je namestitev preprosta. Kvalitetno pokrivalo za avto je nepogrešljivo za zaščito vašega vozila v vseh letnih časih in vremenskih razmerah.

Pokrivalo za vaše vozilo

Pokrivalo celega avtomobila bo celostno zaščitilo vaš avtomobil. Zunaj bo pokrivalo zaščitilo vašega jeklenega konjička pred poškodbami laka, ki jih povzroči nihanje v temperaturi, vročina, zmrzal, dež ipd. Hkrati pa bo poskrbel, da bo tudi v potniško kabino prišlo manj praha. Pokrivala za avto, ki prekrijejo le streho ali vetrobransko steklo , ponujajo manj zaščite. Poskrbijo, da je vaš avtomobil zaščiten pred roso ali zmrzaljo, pa tudi pred močnimi sončnimi žarki in pregrevanjem potniške kabine.

Kakovostna pokrivala za avto

Izognite se dodatnim stroškom vzdrževanja svojega avtomobila in preverite našo ponudbo. Preverite velikost svojega avtomobila in v naši spletni trgovini izberite najboljšo zaščito za svojega jeklenega konjička v širokem naboru kakovostnih pokrival za avto in za vsak žep.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi