Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Hypersonic

Ščitnik za vrata (4 x 5,5cm & 4 x 8cm) - črni

Ščitniki za vrata

Ščitnik za vrata (4 x 5,5cm & 4 x 8cm) - črni

Ščitnik za vrata. Mere: 4 x 5,5cm & 4 x 8cm. Barva: črna. Odličen za zaščito vrat pred praskami in udrtinami, enostaven za namestitev. Na voljo v barvah, ki se popolnoma zlijejo z barvo vašega avtomobila! Navodila za namestitev: površina mora biti za namestitev čista, ... Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 3243715 (HP6122-3)
 • Pakiranje
  8 kosov
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 9,33
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Ščitnik za vrata. Mere: 4 x 5,5cm & 4 x 8cm. Barva: črna. Odličen za zaščito vrat pred praskami in udrtinami, enostaven za namestitev. Na voljo v barvah, ki se popolnoma zlijejo z barvo vašega avtomobila! Navodila za namestitev: površina mora biti za namestitev čista, nemastna in brez prahu. Odstranite zaščitno folijo z obeh strani izdelka in ga namestite, kamor želite. Ni namenjeno za površine, ki so preveč ukrivljene. Izognite se odlimanju in ponovnemu nameščanju, saj bo lepilo izgubilo učinek. Za namestitev ne uporabljajte dodatnih lepil, saj lahko poškodujejo površino vašega avtomobila. Izdelek se bo učinkovito prilepil po 24-ih urah, zato ga do takrat ne premeščajte. Če se odločite izdelek odstraniti, ga odstranite počasi, da ne poškoduje površine vašega avtomobila. Možno je, da bo barva pod produktom rahlo drugačna kot barva v okolici, zaradi učinka sonca. 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Hypersonic

Podjetje Hypersonic že od 1976 ponuja pripomočke in dodatke za vozila. Tajvansko podjetje je že od 1990 glavni dobavitelj podjetij Honda in Ford.

Zaradi 40 letne zgodovine nenehnega inoviranja lahko na trgu ponudijo LED osvetlitev, električne vtičnice v vozilu, držala za mobilne telefone in navigacijske naprave, dišave, antene, ogledala, avto tepihe ipd.

 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi