Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Dodatna oprema za vaše vozilo. Super ponudba: Avto žarnice, Metlice brisalcev, Avto kozmetika, Pnevmatike

Varno nakupovanje dodatne opreme

Spletna trgovina SILUX omogoča več vrst načinov plačila. Nakupovanje je enostavno ter 100% varno. Priporočamo vam, da ob nakupu koristite Silux premium storitevsaj boste boste lažje prišli do izdelka najvišje kakovosti, kateri se bo vašemu avtomobilu 100% prilegal. Tukaj smo, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo nakupovanja z našimi avtodeli. Na storitev se lahko naročite med samim postopkom nakupovanja.

Več o tem

Dodatna oprema

Dodatna oprema pri avtu ne pomeni, da služi zgolj lepotnemu namenu in le nekaj doprinese k videzu, ampak so tukaj tudi obvezni elementi, kot so pnevmatike, avto žarnice, brisalci, akumulatorji, motorna olja in tekočine za čiščenje stekel. Brez te opreme je vožnja z vozilom praktično nemogoča, zato jih v avtu takoj pogrešamo, če gre kaj od naštetega manjka ali ne deluje pravilno. Poleg že naštete opreme pa seveda obstaja še cela vrsta dodatnih kosov, ki lahko vplivajo na samo vožnjo ali udobje, ali pa le polepšajo videz vozila. Tukaj so tudi izdelki za čiščenje vozila in maziva za podmazovanje avto delov, ki zagotavljajo optimalno nego vašega konjička.

Naključni izdelki

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi