10% Popust! Koda Kupona: SILUX10 10% Popust! Koda Kupona: SILUX10
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Ekspanzijske posode

Število izdelkov v kategoriji: 0

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Ekspanzijske posode

Ekspanzijske posode so del sistema klimatske naprave, kamor se sprosti odvečen plin zaradi previsokega pritiska, ko popusti ekspanzijski ventil. Ko se temperatura plina spusti, se plin ponovno vrne v sistem ohlajanja. Če te posode sistem ne bi imel, bi se plin izločal skozi varnostni ventil v zrak in bi bilo potrebno plin vedno znova napolniti v sistem. Varnostni ekspanzijski ventil preprečuje poškodbe sistema zaradi prevelikega pritiska, ekspanzijske posode pa omogočajo, da se plin po ohladitvi znova vrne v sitem in ga ohranimo v zaprtem krogu ter se tako ne izgublja v zrak. Poškodovane ekspanzijske posode ne morejo zagotoviti, da se plin vrne v sitem, zato jih je potrebno pravočasno zamenjati.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi