10% Popust! Koda Kupona: SILUX10 10% Popust! Koda Kupona: SILUX10
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Hladilniki klime, kondenzator

Število izdelkov v kategoriji: 0

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Hladilniki klime, kondenzator

Kondenzator ima nalogo odvajanja toplote it prostora, prav tako kot hladilnik, zato jih imenujemo hladilniki klime. Razlika je le ta, da po hladilnem sistemu klime ne kroži hladilna tekočina, ampak plin, ki je v enem delu pod pritiskom in v drugem ne. V kondenzatorju je plin v plinskem agregatnem stanju in vase veže toploto iz zraka, ki ga kompresor izčrpa iz potniškega prostora. Segret plin nato potuje najprej skozi sušilec klime, ki iz plina odstrani vse morebitne molekule vode, preden se plin utekočini. Če kondenzator pušča, plin uhaja in klima ne deluje več pravilno in ne hladi, zato je pomembno, da jo redno vzdržujete.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi