Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Mobile Air

Hladilnik olja Peugeot 406 00-04

Hladilniki olja

Hladilnik olja Peugeot 406 00-04

Hladilnik olja za Peugeot 406 Letnik: 00-04

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 177150 (40003283)
 • Kvaliteta
  • PJ
   ?
 • Dimenzije (satovje)
  305 x 85
 • OE kataloška
  0384H4
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 32.00%
  94,02
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Standardni paket, €5,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €138,26 , Vaš prihranek:
  32.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Hladilnik olja za Peugeot 406

Letnik: 00-04

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Mobile Air

Že iz imena tega proizvajalca lahko sklepamo, kakšne izdelke bomo našli v njihovi ponudbi. Nihče namreč ne bo začuden, da so pod blagovno znamko Mobile Air na voljo predvsem grelni in hladilni sistemi. Našli bomo na primer grelce kabine, ki so ključnega pomena za udobno vožnjo v hladnejših dneh, na drugi strani pa proizvajalec zagotavlja vse, kar potrebujemo za prijetno klimo v avtu poleti – kondenzatorje, sušilce klime in podobno. Hladilni sistemi pa seveda ne obsegajo le klime. Mobile Air nudi tudi druge hladilnike – hladilnike vode, hladilnike polnilnega zraka, hladilnike olja in podobno. Skratka vse, kar potrebujete za uravnavanje temperature v potniški kabini in tudi pod pokrovom motorja vašega vozila.
 
Mobile Air torej poskrbi za tiste avtomobilske dele, ki zares nudijo udobje v vožnji. Seveda pa tovrstni izdelki nudijo še veliko več kot zgolj udobje, saj poskrbijo tudi za povsem osnovno varnost in zaščito pred potencialno nevarnimi izpušnimi plini avtomobila. Hlajenje in gretje, ki predstavljata glavni segment tega področja avtomobilskih delov, pa sta že sama po sebi nujna v sodobnih vozilih – le redki avtomobili še zapustijo proizvodnjo brez vgrajene klime, medtem ko je uravnavanje temperature v neki meri vgrajeno v praktično vseh sodobnih vozilih, še posebej pa tistih, namenjenim dolgotrajnejšim vožnjam.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi