-10% Popust! Kupon: SLX10 -10% Popust! Kupon: SLX10Več
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Izparilniki

Število izdelkov v kategoriji: 0

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Izparilniki

Izparilniki so za razliko od ostalih delov hladilnega sistema klimatske naprave locirani v kabini, običajno pod armaturo sovoznikovega sedeža in po videzu spominjajo na hladilnike (radiatorje). Njihova naloga je, da iz zraka v potniški kabini absorbirajo toploto in segrejejo utekočinjen hladen plin iz sistema, da se zopet uplini. Ventilator v potniški prostor pošilja sproščen ohlajen zrak, izparilnik pa hkrati črpa toploto iz zraka in jo pošilja v kompresor, kjer se zopet začne nov krog ohlajanja plina do utekočinjenja. Poleg tega, da izparilniki poskrbijo za odvajanje toplote iz potniškega prostora, odvajajo tudi vlago (in tudi nečistoče iz zraka), zato se ohladitev občuti zelo hitro.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi