Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Polcar

Ekspanzijski ventil Volkswagen Bora 98-05

Ekspanzijski ventili

Ekspanzijski ventil Volkswagen Bora 98-05

Ekspanzijski ventil Volkswagen Bora. Letnik: 98-05.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 3254360 (8UW351239321)
 • OE kataloška
  1019678
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 38,99
Prihranite z nakupom večjih količin:
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Standardni paket, €9,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Ekspanzijski ventil Volkswagen Bora. Letnik: 98-05.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Polcar

Podjetje Polcar velja za enega izmed največjih evropskih distributerjev in tudi proizvajalcev avtomobilskih delov in opreme. S sedežem na Poljskem z lastnimi izdelki pokrivajo velik del evropskega trga, poleg tega delujejo kot zastopniki in uvozniki za mnoge avtomobilske znamke. Kljub temu, da je ponudba podjetja Polcar pestra in izredno obširna, pa ta proizvajalec tistim, ki se z avtomobili ne ukvarjajo preveč, načeloma ni znan. Razlog za to tiči v njihovem področju dela: izdelujejo namreč dele karoserij, dele hladilnih sistemov, osvetljave in drugih sistemov, na katere kot vozniki pri avtomobilu navadno niti nismo pretirano pozorni. 
 
 

Polcar v Sloveniji in v slovenskem jeziku

Silux ima to čast, da je edini uradni distributer Polcar proizvodov v Sloveniji in dobavlja tudi eCar elektronski katalog izdelkov v slovenskem jeziku. Gre za DVD zgoščenko, ki vsebuje aplikacijo, kjer najdete dnevno osvežene količine zaloge posameznih delov, visoko ločljive slike izdelkov in omogoča primerjavo več izdelkov v enem samem oknu. Aplikacija omogoča tudi tiskanje in pošiljanje opisov in slik po e-pošti. 
 
 

Po čem je poznano podjetje Polcar v svetu avtomobilizma:  

 • korenine podjetja segajo v 1986, zato imajo že 3 desetletja izkušenj z rezervnimi avto deli,
 • izdelujejo in dobavljajo več kot 120.000 različnih avto delov,
 • dnevno dobijo ter odpremijo približno za 600m3 avtodelov
 • imajo lasten distribucijski center z unikatnimi logističnimi rešitvami in več kot 61.000 m2 skladiščnih prostorov,
 • zaposlujejo skoraj 400 ljudi s strokovnim znanjem iz avtomobilizma,
 • njihovi rezervni deli imajo profesionalen opis in identifikacijo v skladu s Quality classification of the EC Block Exemption Regulation 461/2010 (GVO)
 • svoje izdelke predstavljajo v aplikaciji eCar, ki vsebuje opise in slike ter omogoča primerjavo,
 • ponujajo različne nivoje izdelkov in tako zadovoljujejo najrazličnejše potrebe svojih strank.
 
 
 

Kaj ponuja podjetje Polcar svojim kupcem

Podjetje Polcar je eno največjih dobaviteljev rezervnih avto delov v Evropi in ekskluziven zastopnik za mnoge izmed svojih 350 dobaviteljev na Poljskem ali v Evropi.  Njihovo glavno vodilo je, da ponudijo kupcem različne ravni kakovosti in linij izdelkov in na tak način omogočajo kupcem možnost izbire izdelkov. Izdelujejo tudi originalne rezervne dele in je zato cenovni razpon za določen avto del kar pester. Na tak način dobavljajo največji spekter izdelkov določene skupine na trgu. 
 
Ponudba proizvajalca Polcar ne obsega le avtomobilskih delov pod pokrovom motorja – prav pokrov motorja vašega avtomobila je bil morda izdelan na Poljskem, tako kot tudi blatniki, odbijači, žarometi in podobni deli, ki privlačijo poglede. Pod karoserijo Polcar poskrbi za rezervoarje goriva, hladilnike, krmilna gonila, črpalke in podobne skrite, a nepogrešljive dele. Dodatna ponudba proizvajalca obsega brisalce, kljuke, ključavnice, različne mehanizme in druge drobnarije, ki omogočajo prijetno in varno vožnjo z vozilom.
Vsi rezervni deli so na voljo v aplikaciji eCar na DVDju, kjer so kategorizirani v skladi s Quality classification of the EC Block Exemption Regulation 461/2010 (GVO). To je aplicirano na vse avto dele, tudi originalne rezervne dele, zato lahko kupec na enostavne način primerja izdelke in se odloči za tistega, ki mu najbolj ustreza po kakovosti in ceni. E-katalog je dnevno osvežen z novostmi, cenami in stanjem zaloge, hkrati pa ponuja visoko-kakovostne slike, shematike in skice, ter možnost nakupa z enostavnim zbiranjem želenih izdelkov v košarici.  
 

Dostava izdelkov Polcar je hitra in zanesljivo

Logistični center podjetja Polcar je lociran 20 kilometrov od centra Varšave in vključuje 2 poslovni stavbi s pisarnami in skupno čez 61.000 m2. Polcar ima svojo floto več kot stotih tovornjakov, ki jih uporabljajo za dostavljanje naročenih izdelkov.  Poleg tega pa sodelujejo tudi z zanesljivimi dostavnimi službami, ki zagotavljajo hitro in ugodno dostavo v vse države Evrope. Vsi njihovi izdelki so običajno hitro znova na zalogi, zato so dobavni roki zelo kratki. 
 
Podjetje Polcar nudi kakovostne avtomobilske dele lastne izdelave in izdelave drugih dobaviteljev, v njihovi ponudbi pa najdemo tudi originalne rezervne dele za mnoge priznane avtomobilske znamke. Tako podjetje postaja sinonim za kakovost in zanesljivost, ki sta dve ključni lastnosti pri avtomobilskih delih. Pestra izbira izdelkov iz iste skupine omogoča zadovoljitev raznolikih potreb kupcev, primernih za vsak žep. 
 

 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi