Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Kompresorji

Število izdelkov v kategoriji: 849
Kompresorji klime za vaše vozilo sedaj po akcijski ceni. Kupite kompresor klime s 30% popustom. Ponudba je časovno omejena, zato pohitite in si priskrbite nov kompresor klime že zdaj!

NISTE PREPRIČANI, KATERI IZDELEK JE PRAVI ZA VAŠE VOZILO?

Naročite Silux Premium storitev ob zaključku vašega nakupa.

Še
811
izdelkov

Kompresorji

Kompresor sklopke je srce hladilnega sistema avtomobila, ki stiska hladilni plin in ga poganja skozi hladilni sistem. Svojo moč pridobiva direktno iz motorja s pomočjo sklopke, ki je drugi najpomembnejši del hladilnega sistema. Da bi omogočili neprekinjeno in dobro delovanje vašega hladilnega sistema, morata biti tako kompresor, kot sklopka kompresorja v optimalni kondiciji. Hladilni sistem deluje na enostavnem principu izmenjevanja toplote, kjer velja, da toplota prehaja od toplejše k hladnejši snovi. Kompresor klime ima tako nalogo, da stisne plin v hladilnem sistemu, da spremeni svoje agregatno stanje in postane tekočina, tekočina pa nato v kondenzerju odloži odvečno toploto in zopet spremeni svoje agregatno stanje v plinasto in se pri tem dodatno ohladi. Hladilni sistem ta hladen plin poganja naprej po svojih ceveh, ventilator pa s pihanjem okoli tankih cevk ohladi zrak in ga pošilja v potniško kabino. Pri tem se toplota znova absorbira v hladilni plin in začne se nov cikel v hladilnem sistemu. Brez kompresorja, ki stiska plinasto obliko hladilne tekočine, hladilni sistem ne more delovati, zato je pomembno, da vestno skrbite za stanje svoje klimatske narave, predvsem pa da ima kompresor vedno dovolj hladilnega plina in lahko dobro opravlja svojo nalogo.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi