Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Ventilatorji vode, klime

Število izdelkov v kategoriji: 0

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, če nam preko naslednjega gumba sporočite ali nas pokličete. Ne najdem izdelka

Ventilatorji vode, klime

Če ventilator vode sistema klime v vašem avtomobilu ne deluje, tudi sistem klime ne more delovati pravilno in učinkovito, saj hladilna tekočina ni pravilno ohlajena. Vožnja s pokvarjeno komponento sistema klime ne bo prav nič prijetna. V avtomobilu vam no neprijetno, poleg tega pa lahko čez nekaj časa še zbolite. Poleg tega pa lahko nedelujoč ventilator vode povzroči obrabo še drugih komponent vašega vozila in v najslabšem primeru to pomeni, da se avtomobil sploh ne bo vžgal! Zato naročite nov ventilator vode čimprej in zamenjajte starega, preden vam problem uide izpod nadzora.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi