Brezplačna dostava na vse izdelke! Brezplačna dostava na vse izdelke!
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Visko sklopke

Število izdelkov v kategoriji: 0

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Visko sklopke

Visko sklopke so poglavitni del hladilnega sistema nekaterih vozil. Nekatera novejša vozila uporabljajo električne ventilatorje za hlajenje motorja, pri veliko starejših vozilih pa najdemo mehanske visko sklopke, ki nadzorujejo ventilatorje. Visko sklopka je termostatična naprava, kar pomeni, da deluje glede na temperaturo. Visko sklopka se bo prosto vrtela, dokler temperatura ne doseže določene vrednosti – takrat bo začela visko sklopka delovati s polno silo, da bo ventilator lahko deloval pri polni zmogljivosti. Ker so visko sklopke del hladilnega sistema, težave z visko sklopko pomenijo možnost pregrevanja in drugih težav. Če vaša visko sklopka ne deluje, kot bi morala, lahko opazite prek vrste simptomov, kot so pregrevanje motorja, zelo glasni ventilatorji in zmanjšanje moči, pospeška in učinkovitosti porabe goriva.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi