Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Hladilni sistemi za vaše vozilo. Hladilnik klime, hladilnik vode, ventilator kabine in še več

Varno nakupovanje hladilnih sistemov

Spletna trgovina SILUX omogoča več vrst načinov plačila. Nakupovanje je enostavno ter 100% varno. Priporočamo vam, da ob nakupu koristite Silux premium storitevsaj boste boste lažje prišli do izdelka najvišje kakovosti, kateri se bo vašemu avtomobilu 100% prilegal. Tukaj smo, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo nakupovanja z našimi avtodeli. Na storitev se lahko naročite med samim postopkom nakupovanja.

Več o tem

Hladilni sistemi

Ker se avtomobili pri svojem delovanju segrevajo, so hladilni sistemi pomemben sestavni del, ki morajo biti vedno v najboljši kondiciji. Tako ventilatorji, kot različni hladilniki za posamezne sestavne dele, ki se ob svojem delovanju segrevajo in lahko tudi pregrejejo, so del hladilnih sistemov. Najbolj poznana je zagotovo voda za hlajenje motorja, potniki pa zelo hitro občutijo tudi težave pri delovanju klimatske naprave. Da bodo vaši hladilni sistemi vedno v najboljši formi, jih morate resno vzdrževati in občasno preverjati v kakšnem stanju so. Poškodovane in nedelujoče elemente vedno zamenjajte s kvalitetnimi novimi deli, saj le tako lahko zagotovite, da bodo vsi hladilni sistemi brezhibno delovali.

Naključni izdelki

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi