Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Karoserija za vaše vozilo. V ponudbi karoserijski deli: Odbijači, blatniki, pokrovi motorja in še več

Varno nakupovanje avto karoserije

Spletna trgovina SILUX omogoča več vrst načinov plačila. Nakupovanje je enostavno ter 100% varno. Priporočamo vam, da ob nakupu koristite Silux premium storitevsaj boste boste lažje prišli do izdelka najvišje kakovosti, kateri se bo vašemu avtomobilu 100% prilegal. Tukaj smo, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo nakupovanja z našimi avtodeli. Na storitev se lahko naročite med samim postopkom nakupovanja.

Več o tem

Karoserija

Karoserija avtomobila je v večjem delu sestavljena iz vidnih elementov, od pokrova motorja, do blatnikov in odbijačev ter okrasnih letev. Tukaj pa so tudi skriti karoserijski deli, kot so rezervoarji, različni mehanizmi, pragovi in nosilci za druge elemente. Ker je avtomobil običajno vsakodnevno na poti in podvržen vremenskim in prometnim razmeram, se lahko hitro zgodi, da se na avtu kaj poškoduje ali obrabi, zato so tukaj na voljo za vas rezervni karoserijski deli, ki bodo nadomestili pokvarjene ali poškodovane elemente. Nikoli ne čakajte predolgo s popravili na vašem vozilu, predvsem, če so poškodovani avto karoserijski deli, ki so nujno potrebni za zagotavljanje varne vožnje.

Naključni izdelki

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi