Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Blatniki, robovi, boki

Število izdelkov v kategoriji: 2025

ALI STE VEDELI, DA PONUJAMO 365 DNI MOŽNOSTI VRAČILA VSEH IZDELKOV?

Za več informacij si lahko preberite na spodnji povezavi.

Še
1987
izdelkov

Blatniki, robovi, boki

Stranski robovi avtomobila so posebej občutljivi na praske in udarnine, zaradi česar je velikokrat treba zamenjati kakšen blatnik, pa tudi stranski boki karoserije so zaradi tega še kako iskani. Ti deli avtomobila so namreč namenjeni zaščiti koles in podvozja, zato so zelo na udaru za različne poškodbe, ki jih utrpijo med samo vožnjo, med parkiranjem ali v prometni nesreči. To še posebej velja za prednji blatnik, ki je verjetno najbolj izpostavljen del avtomobila. A prometne nesreče in druge nezgode se dogajajo in na njih ne moremo vplivati, zato je dobro, da je možno preveč poškodovane dele karoserije enostavno zamenjati in jih nadomestiti z novimi avto deli, ki jih v naši spletni trgovini kupite po ugodni ceni. Če potrebujete nov prednji ali zadnji blatnik oziroma kakšen drug avtodel, vabljeni k ogledu ponudbe!

Brez rje in prask

Barva in lak, ki prekriva blatnik ter druge stranske dele avtomobila, se lahko dokaj hitro poškoduje. Velikokrat se blatnik poškoduje med parkiranjem ali kje drugje. Pri tem lahko pride ne le do poškodb barve, ampak tudi različno velikih udrtin, ki jih utrpi prednji ali zadnji blatnik. Zaradi ene praske ali dveh nam seveda še ni treba menjati celotnega blatnika, prav tako pa ga verjetno ne bomo šli menjati samo zaradi vidnih poškodb barve ali laka. V tem primeru lahko namreč prednji ali zadnji bok oziroma kak drug del avtomobila enostavno prebarvamo. V primeru, da je blatnik huje poškodovan oziroma da so na njem udrtine, pa to ni ustrezna rešitev, ampak ga je treba zamenjati. Prav tako je razlog za menjavo blatnika lahko tudi rja, ki običajno nastane zaradi izpostavljenosti vlagi. Rjast blatnik je težko sanirati drugače, kot da ga zamenjamo. Kakršna koli druga sanacija ali prekrivanje rje je običajno le začasna rešitev. Rja namreč slej ali prej zopet udari na dan, zato se je v tem primeru bolje odločiti za nakup nadomestnega dela in tako kupiti nov blatnik.

Blatnik po meri vašega vozila

Vsak blatnik ali drugi nadomestni deli za zaščito stranskih delov avtomobila, kot so robovi in boki, lahko enostavno prebarvate v želeno barvo vašega vozila ter tako poskrbite za popolno ujemanje. Pomembno je, da izberete ustrezen blatnik oziroma drug avtodel glede na znamko in tip vašega avtomobila. Nekateri modeli imajo tudi odprtine za stranske smernike. Nadomestni deli karoserije kot so blatniki, robovi ter boki so narejeni iz kvalitetne pločevine in so pravilne oblike, da se bodo povsem ujemali in nadomestili originalne dele, kar velja tudi za prednji ali zadnji blatnik za avto. Poskrbite torej za lep videz in aerodinamičnost karoserije vašega jeklenega konjička in poškodovane dele zamenjajte z novimi!

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi