Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Blatniki

Število izdelkov v kategoriji: 1351
Blatniki za vaše vozilo sedaj po akcijski ceni. Kupite kvalitetni blatnik s popustom od 18% naprej. Ponudba je časovno omejena, zato pohitite in si priskrbite nov blatnik že zdaj!

ALI STE VEDELI, DA PONUJAMO 365 DNI MOŽNOSTI VRAČILA VSEH IZDELKOV?

Za več informacij si lahko preberite na spodnji povezavi.

Še
1313
izdelkov

Blatniki

Blatniki

Blatniki so nepogrešljiv del vsakega avtomobila. Kot nakazuje že njihovo ime, zagotavljajo zaščito koles pred blatom, vendar pa blatnik obenem ščiti tudi pred številnimi drugimi tipi umazanije, ki bi se sicer med vožnjo zelo hitro oprijela kolesa. To bi pomenilo, da bi se slednja obrabila precej hitreje, potreba po čiščenju bi se povečala, vožnja pa bi bila nasploh manj udobna in varna. Vse to torej dokazuje, kako pomembni so blatniki za avto.

Novi blatniki za vaš avto!

Ker so blatniki pomemben del avtomobila, je ključno, da prepoznate, kdaj se počasi približuje iztek njihove življenjske dobe, in jih pravočasno zamenjate. Ob samem nakupu pa morate seveda paziti, da bodo izbrani blatniki zares kakovostni in primerni za vaše vozilo. Naša spletna trgovina vam omogoča izredno pestro izbiro med najrazličnejšimi modeli priznanih proizvajalcev, med katerimi boste zagotovo našli pravo rešitev za svoj avtomobil. Poleg tega pa so vam na voljo še mnogi drugi karoserijski deliletve žarometov, koloteki, pragovi itn.

Zakaj in kdaj se morajo blatniki zamenjati?

Upoštevati morate, da so blatniki eden izmed najbolj izpostavljenih delov avtomobila, podobno kot na primer odbijači. Blatniki so nameščeni tako, da lahko zares optimalno zavarujejo kolesa pred negativnimi vplivi, pri tem pa so seveda sami izredno obremenjeni. Pogost stik z nečistočami, kamni, soljo za posipavanje cest ipd. slej ali prej pusti vidne posledice. To na začetku pomeni predvsem manjše praske, sčasoma pa lahko avto blatnik napade tudi rja, še posebej če ne skrbite za redno in ustrezno vzdrževanje tega dela. Pogosto pa se avtomobilski blatniki poškodujejo tudi v manjših nezgodah, na primer pri parkiranju. Bodite torej pozorni na vidne znake, ki opozarjajo, da so blatnikizreli za menjavo. Včasih niti ni potrebno, da se zamenjajo vsi blatniki, ampak je lahko problematičen en sam. Če niste povsem prepričani, ali je res potrebna zamenjava, je najpametneje, da za mnenje zaprosite svojega avtomehanika, ki vam bo znal svetovati in pomagati.

Blatniki za najrazličnejše znamke in modele vozil

Še pred nakupom se morate seveda prepričati, da so blatniki za avto, ki si jih ogledujete, zares primerni za vaše vozilo. Pozorni morate biti torej na znamko, model in letnik vozila, ki mu je namenjen določen blatnik. Če potrebujete zgolj enega, pazite tudi na to, ali je namenjen sprednjim ali zadnjim kolesom. V naši ponudbi so vam na voljo blatniki za praktično vsak avtomobil, od tistih najbolj razširjenih pa do malce redkejših znamk. Znotraj tega pa lahko izbirate med številnimi modeli in letniki. Praktičen iskalnik vam omogoča, da zgolj z nekaj kliki poiščete natanko tisti avto blatnik, ki ga potrebujete.

Vrhunska kakovost po dostopni ceni

Ne glede na to, kateri model izberete, pa vam lahko zagotovimo, da vas pri nas čakajo resnično kakovostni avtomobilski blatniki, ki bodo odlično opravljali svojo nalogo celo med vožnjo po najbolj problematičnih, zelo blatnih terenih. Gre namreč za proizvode svetovno uveljavljenih proizvajalcev, ki so s kombinacijo izredno trpežnih materialov in tehnološko dovršenega proizvodnega procesa prepričali že številne voznike. Tako lahko pričakujete nadpovprečno življenjsko dobo, kar je predvsem posledica izjemne odpornosti na neugodne vplive. Za povrh pa je naša ponudba odličen dokaz za to, da je najboljša kakovost povsem združljiva z dostopnimi cenami!

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi