Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

OEM / Original

Nosilec blatnika Škoda Roomster 07-

Nosilci blatnika

Nosilec blatnika Škoda Roomster 07-

Nosilec blatnika za Škoda Roomster, Letnik: 07-

Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 16,01
  • 16,01
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
  • Poštnina: Standardni paket, €6,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Nosilec blatnika za Škoda Roomster, Letnik: 07-

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

OEM / Original

Kratica OEM stoji za Original Equipment Manufacturer, torej za proizvajalca originalnih delov, karkoli že ti so. V primeru avtomobilizma gre seveda za originalne avtomobilske dele, ki so znani po svoji kakovosti, poleg tega pa so izdelani prav za določene modele jeklenih konjičkov. To pomeni, da pri originalnih delih nikoli ni bojazni, da kakšen kos ne bi bil primeren za naš avtomobil, če seveda predhodno preverimo, da so izbrani deli res namenjeni prav našemu vozilu. Če opravimo to preprosto domačo nalogo, smo lahko ob nakupu originalnih nadomestnih delov za naše vozilo povsem brezskrbni, česar pri drugih proizvajalcih ne moremo vedno trditi.
 
Pri nakupu originalnih avtomobilskih delov je treba vedeti, da originalnih delov ne nudijo le avtomobilske znamke neposredno, temveč so ti deli na voljo tudi pri posameznih pooblaščenih prodajalcih. Tako ni treba skrbeti, da bi dobili kos sumljive kvalitete, tudi če ga naročimo pri lokalnem prodajalcu. Seveda pa je splošno znano, da so OEM avtomobilski deli nekoliko dražji v primerjavi z nadomestnimi deli drugih proizvajalcev. Razlika v ceni odraža kvaliteto, prav tako nekaj dodatnih evrov lahko namenimo za to, da smo ob nakupu zares brezskrbni. Poleg tega imajo OEM deli navadno ugodne garancijske pogoje, kar je pri avtomobilskih delih vedno dobrodošlo.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi