-10% Popust! Kupon: SLX10 -10% Popust! Kupon: SLX10Več
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Odbijači ter njihovi deli

Število izdelkov v kategoriji: 6452

POŠTENA IZBIRA! PONUJAMO VAM KAR SEDEM RAZLIČNIH KVALITETNIH RAZREDOV!

Za več informacij si lahko preberite na spodnji povezavi.

Še
6414
izdelkov

Odbijači ter njihovi deli

Ljubitelji jeklenih konjičkov velikokrat želijo polepšati zunanjost svojih vozil, za kar je v naši spletni trgovini na voljo obilo različnih možnosti. V ta namen se lahko uporabijo različni avtodeli, kot so sprednji in zadnji odbijači, mrežice, letve, spojlerji in ostali avtomobilski deli po ugodnih cenah. Nekateri med njimi imajo le estetsko vrednost, drugi, kot je na primer odbijač, pa imajo še dodatno funkcionalnost. Odbijač tako ne poskrbi le za veliko lepši in bolj skladen izgled avtomobila, ampak tudi za zaščito vozila oziroma karoserije pred morebitnimi poškodbami. Vsak odbijač pri avtu, pa naj si bo zadnji ali sprednji, je tako precej izpostavljen praskam in drugim poškodbam, do katerih lahko pride med vožnjo ali parkiranjem. Če je odbijač poškodovan ali opraskan, začne kaziti videz avtomobila, sčasoma pa začne tudi slabše opravljati svojo funkcijo in ne nudi več tako dobre zaščite. V tem primeru je odvijač treba zamenjati ter tako poskrbeti za odlično zaščito ter še lepši videz vašega avta!

Potrebujete nov odbijač?

Vsak lastnik avtomobila ve, kako hitro se odbijač opraska. Različne mikro poškodbe na barvi ali laku se zgodijo praktično mimogrede in nehote, zato sčasoma prav vsak odbijač postane vizualno manj privlačen in dotrajan. Marsikdo ob tem pomisli, da odbijač potrebuje le malce osvežitve in da bo dovolj, če ga samo na novo prelakira oziroma prebarva. To je sicer možno, a s tem nikoli ne dobimo takšnega učinka, kot če bi kupili nov odbijač. To velja še posebej v primeru, če odbijač ni le opraskan, ampak se je barva že začela luščiti oziroma se je na njem pojavila rja. V kolikor vam videz avtomobila veliko pomeni, potem vam priporočamo, da odbijač zamenjate z novim. Nov odbijač bo namreč zagotovo poskrbel za drugačen, svež in privlačen videz vašega vozila! Prav tako pa je sprednji ali zadnji odbijač pri avtu treba nujno zamenjati, če se na njem pojavijo udrtine ali druge večje poškodbe, do katerih običajno pride pri trkih ali prometnih nesrečah. V tem primeru odbijač svoje zaščitne funkcije ne opravlja več dobro, zato ga je čim prej treba zamenjati.

Polepšajte svoj avtomobil

Za še lepši videz avtomobila pa ne poskrbi le nov zadnji ali sprednji odbijač, temveč tudi drugi avtomobilski deli, ki jih lahko kupite v naši spletni trgovini. Kromirane letvice namesto plastičnih lahko dramatično spremenijo videz vašega avtomobila, čeprav so le malenkostna sprememba. Na voljo so tudi različni podaljški in spojlerji, ki lepo poudarijo športen videz avtomobilov in so zelo priljubljeni med ljubitelji hitre in drzne vožnje. Sprednjemu delu vozila pa lahko z zamenjavo mrežice pred zračnim filtrom popolnoma spremenite karakter, da bo pustil čisto drug vtis. Navsezadnje pa tudi nov odbijač lahko poskrbi ne le za večjo zaščito karoserije pred poškodbami, ampak tudi za estetski in privlačen videz vašega avtomobila.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi