Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Prasco

Letev zadnja Volkswagen PASSAT B6 00-05

Letve, pokrovčki

Letev zadnja Volkswagen PASSAT B6 00-05

Letev zadnjega odbijača za VW PASSAT B6 Letnik: 00-05  

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 136990 (3B5 807 423 B B41)
 • Kvaliteta
  • PJ
   ?
 • Akcija
  Prihranite 15.00%
  58,77
 • Akcija
  58,77
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €69,14 , Vaš prihranek:
  15.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Letev zadnjega odbijača za VW PASSAT B6

Letnik: 00-05

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Prasco

Desetletja izkušenj so naučila podjetje Prasco zlatega pravila: kupcu avtomobilskih delov se vedno mudi. Ta naglica je pogosto utemeljena z neizogibno potrebo, da pravočasno pridejo na delovno mesto. Iz tega razloga je takojšnja ponudba nadomestnih delov za popravila avtomobila za podjetje Prasco profesionalna in moralna dolžnost. 
 
Skupina Prasco zagotavlja stalno obnavljanje zalog, kot tudi hitro in zanesljivo dobavo delov, ki ustreza vozilom 44 večjih proizvajalcev na svetu. Njihovi izdelki so nenehno testirani, paleta izdelkov pa vsebuje: odbijače, spojlerje, haube, blatnike, maske, letve odbijačev, žaromete, sprednje in zadnje luči, usmerjevalnike, ogledala, notranje zaščitne pokrove, zaščite motorja. Razpon 24.000 izdelkov izpolnjuje vse različne zahteve trga rezervnih avtomobilskih delov.
 
Prasco Spa ima odlične distribucijske mreže v Evropi in dobavlja glavnim tržnim skupinam v večini evropskih držav preko svojih hčerinskih družb in izključnih distributerskih verig kot tudi največjim igralcem na trgu v Italiji. Paoloni iz Bologne se je pridružil skupini Prasco 2012-ega leta, deluje s 5000 m2 skladišča in 1.000 m2 pisarniških prostorov v Bologni. Podjetje Prasco deluje tudi na 10.000 m2 skladišča v Dortmundu. Odprtje te panoge je del strategije Prasco, da so njihovi izdelki bližje kupcem v severni Evropi. Geimex od vstopa v skupino Prasco v letu 2010 deluje na dveh lokacijah, v Barceloni  in Madridu. Z dinamičnim in impulzivnim upravljanjem je Geimex profiliran kot eden od vodilnih dobaviteljev rezervnih avtomobilskih delov na španskem trgu. S 14.000 m2 skladišča in pisarniškim kompleksom v Thorn-u, je Prasco UK zraslo v eno od vodilnih dobaviteljev rezervnih avtomobilskih delov na trgu popravil vozil v Veliki Britaniji. Kot zanesljiv partner in vodja v tem segmentu v vzhodnem delu Evrope je Advanta Ltd postala v prvih mesecih leta 2012 član skupine Prasco, namenjena nadaljnji krepitvi tržnega položaja Prasco na Balkanu.
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi