10% Popust! Koda Kupona: SILUX10 10% Popust! Koda Kupona: SILUX10
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Podaljški, spojlerji

Število izdelkov v kategoriji: 0

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Podaljški, spojlerji

Podaljški odbijačev in spojlerji so izredno priljubljeni kosi karoserijskih avto delov, ki se jih ne kupuje le v primeru poškodovanih avto delov, ampak z namenom olepšanja videza avtomobila. Kljub temu, da spojlerji pripomorejo k estetiki, ni le lepota njihov poglavitni namen, ampak pripomorejo predvsem k večji aerodinamiki vozila s pravilnim usmerjanjem zraka med vožnjo. Tudi podaljški odbijačev imajo podobno nalogo in ustvarjajo podtlak za boljši oprijem s cestiščem. Vsekakor pa tako podaljški odbijačev kot spojlerji pripomorejo k večji eleganci ali športnemu videzu vašega vozila, ki bo kar kradel poglede mimoidočih. Pri montaži je potrebno poskrbeti tudi za homologacijo, zato dobro preverite primernost za vašega konjička.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi