Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Plinske vzmeti

Število izdelkov v kategoriji: 895
Plinske vzmeti za vaše vozilo sedaj po akcijski ceni. Kupite kvalitetne plinske vzmeti s 16% popustom. Ponudba je časovno omejena, zato pohitite in si priskrbite novo plinsko vzmet že zdaj!

ALI STE VEDELI, DA PONUJAMO 365 DNI MOŽNOSTI VRAČILA VSEH IZDELKOV?

Za več informacij si lahko preberite na spodnji povezavi.

Še
857
izdelkov

Plinske vzmeti

Plinske vzmeti pomagajo pri dvigovanju težkih pokrovov prtljažnika ali pokrovov motorja, saj so plinske vzmeti pravzaprav mehanične baterije, ki se ob stiskanju plina v cilindru napolnijo z energijo in ob raztezanju sproščajo to energijo in pomagajo pri dvigu težkih pokrovov. Kovina in steklo sta težka, zato bi pri odpiranju prtljažnika morali uporabiti preveč moči, če ne bi imeli plinskih vzmeti za v pomoč. Zdaj pa z njihovo pomočjo lahko odprete prtljažnik z enim samim prstom, pri zapiranju pa plinske vzmeti poskrbijo za enakomernost in se prtljažnik mirno zapre, brez premočnega treska. Določeni avtomobili imajo plinske vzmeti tudi pri pokrovu motorja, sploh če je ta zelo velik in težak za dviganje.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi