5% Popust! Koda Kupona: SILUX7 5% Popust! Koda Kupona: SILUX7
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Letve pokrova motorja

Število izdelkov v kategoriji: 0

Izberite proizvajalca

  1. Polcar

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Letve pokrova motorja

Letev pokrova motorja je zgrajena iz kakovostnih plastičnih ali kovinskih materialov, ki omogočajo letvi, da vzdrži toploto, obrabo in različne vremenske pogoje. Letev pokrova motorja da vašemu vozilu eleganten videz, poleg tega pa služi tudi kot zaščita pokrova motorja. Letve iz plastičnih materialov so kar 50 procentov lažje od kovinskih, zato so priljubljena izbira za dirkaške namene. Plastična letev pokrova motorja je tudi bolj odporna, vendar je njena slabost ta, da je popravilo poškodovane plastične letve težje kot pri kovinski. Kljub odlični vzdržljivosti se lahko po dolgotrajni izpostavitvi s časom obrabi in se izboči. Da zagotovite, da bo vaša nova letev ostala brezhibna čim dalj časa, bodite pri zamenjavi letve pozorni, da jo pravilno namestite. Namestitev letve je enostavna – pri tem ni potrebno nobeno vrtanje ali uporaba velikih sil. Potrebujete le nekaj osnovnih orodij.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi